- Konu Sahibi nazarboncugum
-
Valla oldu bi şekilde kaydirigubbakcemile3 ama rahatım böyle alkisalkisalkis2 yıldr nasıl drysn canm tel kullnmadn nasıl braktnn ??:))
bende turkceli seviyorum her yerde çekmesi bakımından ama kızıyorum işte
diğer operatörleri görmüyormusunuz bir birleriyle nasıl rekabet içindeler:umursamaz:
ben turkcell kullanıyom.
kampüscelliyim bana ayda 150 kntr yetiyoda artıyo bile. 2 saat bedavam oluyo bide 35 kntre sınırsız msja ayarlıyom. yetiyo bana. bilmiyorum vodafone hattımda var ama onu kullanmıyorum artık.
avea ve vodofen atak yaptı hep kampanya kampanya ...
canım turkcellin kamucell i var san ne kadar uyar bilmiyorum. 35 lira verip her yöne 20 saat bedava konuşuyorsun. ben de aveamı taşımayı düşünüyorum. haklsıın ama turkcell artık hiç cazip değil ama bir ço insan turkcelli diğerlerinden turkcelli arayınca çok para yazıyor ben de o yüzden turkcell düşünüyorum
avea ve vodofen atak yaptı hep kampanya kampanya ...
ben taşıdım çok memnunumcanım turkcellin kamucell i var san ne kadar uyar bilmiyorum. 35 lira verip her yöne 20 saat bedava konuşuyorsun. ben de aveamı taşımayı düşünüyorum. haklsıın ama turkcell artık hiç cazip değil ama bir ço insan turkcelli diğerlerinden turkcelli arayınca çok para yazıyor ben de o yüzden turkcell düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?