- 1 Ekim 2023
- 859
- -613
- 23
- Konu Sahibi BedeviHatun02
-
Okumanız ve bol bol yazmanız gerekMerhaba benim genel bı derdim varki türkçem hiç iyi diil kıt kendimi tam ifade edemiyorum hiçbir zaman ve bir mesaj bir yorum yazarken bile çok düşünüyorum ve uzun sürüyor
Düşüncelerimi hicbir zaman tam ifade edemiyorum kelime bulamiyorum sanki
Bu soruyu sorarken bile çok vakit harcıyorum
Neden bilmiyorum çok fazla konuşan biride diilim gerekmedikçe konuşmam yani herzaman böyleydi
Bide okulda bile türkce dersim hep düşük gelirdi ne kadar çalışırsam çalışayım diğer derslerim çok iyi olmasına rağmen ki hala öyle
Özgüvenli bir insanım hani ondada sıkıntı yok
Ama kendimi hiç ifade edemiyorum duygularımı düşüncelerimi konuşamıyorum yani
özgüvenimde sıkıntı yok kendi dilimde cok iyi konuşuyorum ama türkce kitap filan çok okurdum ona rağmen iyi diilKendinizi geliştirmek için bol bol kitap okuyun. Olmadı burayı okuyun yorum yapın böyle böyle geliştirirsiniz. Özgüvenli biri bu şekilde düşünmez. Kendini geliştirir ve ne durumda olursa olsun memnundur kendinden
Önceden çok kitap okurdum az çok faydası oldu tabii ama yine de iyi olmadıKitap oku, anlaya anlaya oku!
Okuyordum adlında faydssı oldu ama çok diil yaniMerhaba bol bol kitap okuyun bence ,zamanla gelişiminize kendiniz bile şaşıracaksınız.
Türkçe, okunduğu gibi yazılan bir dil değildir.Okuyordum adlında faydssı oldu ama çok diil yani
Merhaba benim genel bı derdim varki türkçem hiç iyi diil kıt kendimi tam ifade edemiyorum hiçbir zaman ve bir mesaj bir yorum yazarken bile çok düşünüyorum ve uzun sürüyor
Düşüncelerimi hicbir zaman tam ifade edemiyorum kelime bulamiyorum sanki
Bu soruyu sorarken bile çok vakit harcıyorum
Neden bilmiyorum çok fazla konuşan biride diilim gerekmedikçe konuşmam yani herzaman böyleydi
Bide okulda bile türkce dersim hep düşük gelirdi ne kadar çalışırsam çalışayım diğer derslerim çok iyi olmasına rağmen ki hala öyle
Özgüvenli bir insanım hani ondada sıkıntı yok
Ama kendimi hiç ifade edemiyorum duygularımı düşüncelerimi konuşamıyorum yani
Ben güneydoğuda doğup büyüdüm şuan orda değilim ama kursa gitmeyi düşünüyorum bu aralardaDegil, diil degil.
Nerde yasiyorsunuz? Türkce kurs varsa kursa gitmeyi deneyin
Günlük hayatımda türkce çok konuşmuyordumcunku evdeyim okulda filan konuşuyordum ama okulda kalıyodu evde Türkçe çok az konuşuluyo oda bir iki kelimeOkuyorum, ediyorum yine de iyi değil sözüne katılmıyorum. Bu kadar yazabildiğinize göre zaten Türk toprakları içerisinde yaşayan bir vatandaşsınız ve Türkçe altyapınız var. Suriyeliler bile 1 senede bayağı iyi öğrendiler. Alt yapınız olduğu için çaba ile gayettabîî oturacak bir dil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?