Yorumumu ilk alıntılayan sizsiniz, buna rağmen bu şekilde beni alıntılamayın demek de komik. Ben yapmıyorum bu tespitleri, biraz bakarsanız kimin yaptığını görürsünüz. Et tüketiminden bahsedince ben sebze yemeyi tercih ediyorum diyerek kilisel tercihlerinizi genele yayılmasını bekleyen, isteyen sizsiniz. Ayrıntılara girmeyeceğim ama diyelim ki herkes sizin seçkin sebze tercihlerinizi beslenme düzenine uydurmuş olsun, sebze meyve fiyatlarından haberiniz var mı? Burdan giden meyveyi Almanyada oturan kardeşim benden daha ucuza alabiliyor mesela. Pazara bile gidemeyen insanlara çayıra çıkıp otlayın diye tavsiye verelim o zaman, yeter ki et yemesinler.Komik olmayın rica ederim. Protein sadece kırmızı ette mi var. Bir halkın zenginliği kırmızı etle mi ölçülüyor. Siz mi yapıyorsunuz bu tespitleri. Bir yakınım kızı erken ergenliğe girdi vücudu fazla gelişti yaşına gore ve doktora götürdüler doktor kırmızı eti azaltmasını söyledi. Kırmızı etin de fazlası zarar. Proteini sadece ondan alacağını düşünüyorsanız buyruk siz tüketin ayda 4 kilo. Daha da alintilamayin
Sözümü daha fazla tüketmeye gerek yok aslında, alıntılamazsanız sevinirim!!!
konu sahibi siz dönün. Orda kalmanın size getireceği fayda yok. Zaten vatandaşmışsınız, bu kadar geçim kaygısına düşüp de psikolojinizi bozmaya gerek yok. Elinizdeki parayı harcarsınız düzeni kurana kadar. Zaten siz neyin ne olduğunu göreceksiniz.