Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar türkiyede hpv aşısı olanları merak ediyorum. Nerede oldunuz ve hangi aşıyı oldunuz ? 9 lu aşı var ama türkiyede yok diyorlar. Aşıyı olanlar olduğunda kaç yaşında oldu acaba ?
Merhabalar türkiyede hpv aşısı olanları merak ediyorum. Nerede oldunuz ve hangi aşıyı oldunuz ? 9 lu aşı var ama türkiyede yok diyorlar. Aşıyı olanlar olduğunda kaç yaşında oldu acaba ?
Merhaba, bu soruyu ben doktora sorduğumda bana verdiği cevap ben kendim için bile yurtdışındakini temin edemedim. Yani standart Türkiye'de bulunan aşıyı olman gerekiyor o da 9 12 yaş arası olması gerekiyormuş. Ama ben yine de aşı olmak isterim derseniz olabiliyorsunuz. Bu arada hpv iseniz pek işe yaramıyormuş.
Ben Karaköy Ege Eczanesi’ne Gardasil 9 getirttim, 0-2-6. aylarda 3 doz oldum. Doz başına 200 euro ödedim, ama arkadaşın dediği gibi Türk Eczacılar Birliği getiriyor, o da 198 euro sanırım dozu. Bence olmuşken 9’lu aşı temin edip olun