arkadaşlar şu ders hakkında bana yardımcı olabilecek var mı??? bu kadar zor bi ders yok ya. şöle anlatıyım. doğuş üniversitesi insan kaynaklarını bitirip dikey geçişle aöf çeko ya başladım. 3. sınıftan. şuan 4 teyim. bu sene mezun olcaktım ancaaaak şu türkiye ekonomisi dersi yüzünden boşu boşuna 1 senem gidicek. bu dersi geçebilen var mı?? acaba yanlış mı çalışıyorum ama diğer derslerim yüksek (70-95 arası). yardımcı kitapta aldım ama ne finalde ne de bütte konularla alakalı sorular çıktı. hele bütte acaba yanlış dersimi çözüyorum diye teretdüt yaşadım. hem kitaptan hem de yardımcı kitaptan baya bi çalıştım ama yinede sınavda çıkmıo. yardımcı olucak var mı???
bu seneki türkiye ekonomisi sınavının zor olduğunu söylemişlerdi ben geçen sene mezun olmuştum ama gerçekten zor bi ders çıkmış sorulara çalışmıydınız ? çıkmış soruları biraz değiştirip sormuşlar bu seneki sınav komisyonu değiştiği için zor olmuş .. arkadaşlarımdan biride bu sınava girdi ve ana kitaba iyi çalışan geçer demişti..
sorular çok kazıktı,resmen mezun olmasınlar diye ellerinden geleni yapmışlar.% 'de şeklinde sorular vardı adamlar oran sormuşlar yani çıkmaz dediğimiz yerden sorular çıktı.araştırıyorum ve bu dersten kalan epeyce fazla acaba dilekçe falan yazsak faks yollasak şansımızı denesek mi arkadaşlar,cidden tek ders yüzünden mezun olamamak çok sinir bozucu bir durum,1 yılımız boşuna gidecek
geçen çok az varmış,canım.çoğunluk geçemediği için faks yollayalım dilekçe yazalım diyorum.sonuçta seneye kalmayacağımız ne malum,şansımızı denemek lazım,kaybedecek bişeyimiz yok ki:)ben dilekçe örneği buldum,yarın fakslıcam,çokluk olursak belki, dikkate alırlar hiç olmazsa seneye daha kolay sorarlar,diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?