ne doğru yazmışlar tebrikler
inanılmaz eşim kırmızı mercimek almış bu akşam 7 buçuk lira,patates 4 lira en düşük,küçükken beğenmez yemezdik,baklagilleri bu günleride görecekmişiz demekBunlar çok iyi günlerimiz gibi geliyor. Ekonomi pamuk ipliğine bağlı şu an. Hele yabancı şirketler piyasadan bir çekilse kalıcaz öyle. İnsanlar nasıl anlamıyo anlamıyorum. İki yemek için marul alsan dört lira ediyo bi marul dört lira ya. Yani bir markete girsen bile yetiyo bunu görmek. İlginç bir olay
Öyle çünkü tarımda azaldı ülkemizde. ZZaten parayı da aracılar kazanıyor. Çiftçi ne kazanıyor ki. Belki ekmese daha çok kazanıyor olabilir devlet teşviği gibi bişey varya. O üstte yazn duble yollar da ironik. Yaptığımız hep yol bina vb. Ama bakıyorsun bir sene sonra aynı yol tekrar üstünden geçiliyor. Ne paralar var kim bilir. Ee zaten bi şeyler yapmadan da para gelmez bişey olmalı ortada yoksa çakılır en temizi yol heraldeinanılmaz eşim kırmızı mercimek almış bu akşam 7 buçuk lira,patates 4 lira en düşük,küçükken beğenmez yemezdik,baklagilleri bu günleride görecekmişiz demek
gene et ithal olacak.kimbilir kimlerin cebi dolacak.Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.Ben Turkiyeden buraya geldigimde yillarca dedim ki Amerikada et Turkiyedekinden daha ucuz ama sebze meyva fiyatlari Turkiyedekinin uc dort misli.. Herhalde buradakilerin alim gucu daha yuksek oldugundan acigi kapatiyorlardir derdim.. Simdi Turkiyedeki meyva sebze fiyatlarina bakiyorum da nerdeyse buradaki fiyatlari yakalamislar, alim gucu ise daha da berbat.. Tarim ulkesini ne hale getirdiler, hem hayvanciligi hem de tarimi bitirdiler, asgari ucret ise yerlerde.. Yazik oldu bu ulkeye..
inanılmaz eşim kırmızı mercimek almış bu akşam 7 buçuk lira,patates 4 lira en düşük,küçükken beğenmez yemezdik,baklagilleri bu günleride görecekmişiz demek
ımf ye borcu ödemek için neden acele etti ki....!!!!!
Bunlar çok iyi günlerimiz gibi geliyor. Ekonomi pamuk ipliğine bağlı şu an. Hele yabancı şirketler piyasadan bir çekilse kalıcaz öyle. İnsanlar nasıl anlamıyo anlamıyorum. İki yemek için marul alsan dört lira ediyo bi marul dört lira ya. Yani bir markete girsen bile yetiyo bunu görmek. İlginç bir olay
ımf ye borcu ödemek için neden acele etti ki....!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?