- 30 Aralık 2009
- 23.891
- 96.178
- 1.123
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
Açız tabi asgari ücret alıp elimizde ayfoooon (!)la geziyoruz
awmleri dolduruyoruz..
Açız la biz !
Eskiden toktuk (!)
aaa sen bilmiyorsun . alışveriş yerlerini dolduranlar araplar. ev , araba hep onlar alıyor . ben geçen gün bi alışveriş merkezine gittim istanbulda bi tane türk göremedim .
awmleri dolduruyoruz..
Açız la biz !
Eskiden toktuk (!)
awmleri dolduruyoruz..
Açız la biz !
Eskiden toktuk (!)
Valla eskiyi bilemicem uçak yüksek mühendisiyim. 3bin lira istedim. Adam kahkaha attı karşımda. Ha eskiden uçak da yoktu tabi. :)
danscım valla işyerimizde lise mezunu autocad kullanıcısı 3.500 tl alıyor :))
eskiden uçak vardı ama sefil oldugumuz için binemiyorduk
danscım valla işyerimizde lise mezunu autocad kullanıcısı 3.500 tl alıyor :))
Bütün dünya böyleydi kontes. Uçaklara eskiden sadece zenginler binebiliyordu artık herkes binebiliyor. Dünya değişti. Teknoloji gelişti.
Eşim de yurtdışında mühendis 7bin dolar alıyor. Ama ben burda üniversitelerde sürükleniyorum akademisyen olcam diye.. Bileymişim lise mezunu autocad kullanıcısı olurmuşum boşuna doktora yapıyorum desene :)))
Bence son yıllarda AKP yandaşları sebepsiz zenginleştiler.
Zira bir arkadaım vardı otobüse binecek para bulamıyordu. Gitti AKP'ye üye oldular ailecek birden bire Allah yürü ya kulum dedi.
Şimdi altında son model mini cooper. Tabi ülkenin %50'si kalkınıp zenginleştiler ama kendi yağı ile kavrulan insanlarda var çok şükür.
Bütün dünya böyleydi kontes. Uçaklara eskiden sadece zenginler binebiliyordu artık herkes binebiliyor. Dünya değişti. Teknoloji gelişti.
Eşim de yurtdışında mühendis 7bin dolar alıyor. Ama ben burda üniversitelerde sürükleniyorum akademisyen olcam diye.. Bileymişim lise mezunu autocad kullanıcısı olurmuşum boşuna doktora yapıyorum desene :)))
yahuu dans. Geçen ucuz ucuz bodruma uçmak istedim. 350-400 arası bir rakam çıktı karşıma 80 liralık otobüsün gözünü sevem :)
Ucuz mu bence hiç ucuz değil.
Ben de bu %50 nin içindeyim ama daha zenginleşmedim :))
Ailecek 1 tl'nin bazen hesabını yapıyoruz akp'ye de üyeyiz..
Şimdi bu yüzde elli zenginleştiyse hani kontes nerede ?
EEE az öncek demiyormuydunuz asgari ücret ile çalışan insanlarda bile ayfoon var diye.
ayrıca sizin şirkette lise mezunu 3500 lira kazanıyordu. Günlük gülüstanlıktı ülke :)
Ben böyle yazdığım için mi tam tersi oldu birden?
vay canına.. süper bir işyeri o zaman.danscım valla işyerimizde lise mezunu autocad kullanıcısı 3.500 tl alıyor :))
Benim ailem izmirde eşimin ailesi ankarada ben istanbuldayım. Bu güzergahta hiç uçak kullanmadım. Arada izmire çok ucuz yakaladıysam gidebilidim 2 defa. Zaten euro arttıkça fiyatlar uçtu. Ama bizim maaşlar sabit kaldı. Üniversitede çalışıyorum. Emek veriyorum. Elime geçen kontesin dediği gibi lise mezunu autocad kullanıcısından azmış. Autocad de kullanıyorum işin garibi ama benim salaklığım heralde :)
vay canına.. süper bir işyeri o zaman.
yalnız dün avmdeydim. millet dolmuş. çoluk çocuğunu alan avmye gelmiş. ama icraat yok. gezip duruyorlar. anlayacağın kuru kalabalık.
Valla universitede sürüklenme tarihimiz son 12 yılı kapsamıyor be dans..
Ben geçmiş hükümetlerin egitim sistemine attıgı kazık hasebiyle istedigim bölümü okuyamadım..Uni okudum ama birşeye yaramadı..
Ben de bileymişim liseden mezun oldugum gibi autocad ögrenir bizim firmaya gelir muhasebeci olup 1300 tl almak yerine 3.500 tl alırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?