oy vermemenize sebep mi diye sormadım .Ne düşünüyorsunuz etik mi değil mi dedim.Ve yine bir cevap alamadım
sorumun cevabından sonra yazayım.
hiç kendi fikrin yok hep erdoğan ağzı konuşmalar çalan biz değiliz siz çalamadığınız için böyle düşünüyosunuztek devlet
tek millet
tek bayrak
tek vatan
buna inanıyorum
buna güveniyorum
yanılmıycam ve
diyorumki
İMAMOĞLU ve siz ancak rüyanızda görursünüz
çalamayacak ve kazanamayacak
cevirisini buldumo.c.alanla ayni dili konusuyorsunuz o da İmamoglu'nu kotulemis hem de trt kanalinda
cevirisini buldum
Ben ise kaybedecegini düşünüyorum malesefBen binali yildirimin, abdullah ocalan sayesinde kazanacagini dusunuyorum
Maalesef mi! kaybeder insallah. su olanlara bakBen ise kaybedecegini düşünüyorum malesef
Ankarada neler oluyor? Damat Berat nerde? Binalinin yatinda Ozge ile naapiyormus? Gercekten dayak atmislar mi?Olaylar, olaylar.. Sosyal medya calkalaniyor..
RTE hala oylar Binaliye diyor mu?
Her şey DAHA güzel olacakHer şey çok güzel olacak ☆♡
Bu paylasimlari görüntüleri kararsızlık içinde izliyorum. Ve uzuluyorum .Görüşüm cozum surecinde net sadece.Tek bildigim devletin uyumadigi ve arkasında cok daha farklı ve fikrin oldugudur .Bu belkide içimi rahatlatmadir bilemiyorum.Bu fotoyu hiç görmedim. Umrumdada değil kim kim aldatiyorsa yada gercek yada degil.
Daha önemli şeyler var, mesela osman öcalanin devlet kanalinda reportaj vermesi. Bahcelinin hdp'ye "öcalani dinleyin" cagrisi.
Hicmi icin sizlamiyor? Onbinlerce kişi öldü, iki taraftada ve adamlar öcalani oy için kullaniyorlar!
Hadi bunada montaj de, smileylerin ile cevap ver! Halen "maalesef imamoglu kazanir" diyorsun ya! Pkk ile işbirlik yapan akp'yi halen tutuyorsun! Yaziklar olsun!
Bu paylasimlari görüntüleri kararsızlık içinde izliyorum. Ve uzuluyorum .Görüşüm cozum surecinde net sadece.Tek bildigim devletin uyumadigi ve arkasında cok daha farklı ve fikrin oldugudur .Bu belkide içimi rahatlatmadir bilemiyorum.
Hem tabiki malesef diyeceğim.Çünkü istemiyorum imamoglunu ne diyecektim.Sanki chp teröre teröriste karşı duruyormuş gubu konuşuyorsun:)
Adamlar tarafsız lafina delirdi
Aksam ola hayrola.
Allah cc hayırlı olanın kazanmasını nasip etsin.
Bu paylasimlari görüntüleri kararsızlık içinde izliyorum. Ve uzuluyorum .Görüşüm cozum surecinde net sadece.Tek bildigim devletin uyumadigi ve arkasında cok daha farklı ve fikrin oldugudur .Bu belkide içimi rahatlatmadir bilemiyorum.
Hem tabiki malesef diyeceğim.Çünkü istemiyorum imamoglunu ne diyecektim.Sanki chp teröre teröriste karşı duruyormuş gubu konuşuyorsun:)
Adamlar tarafsız lafina delirdi
Aksam ola hayrola.
Allah cc hayırlı olanın kazanmasını nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?