Türkiyede ameliyat olanlar

seker_parem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
111
0
46
- Yurtdışı
Kızlar aranızda türkiyede ameliyat olanlar neler yaşadığını paylaşabilirmi
Resimlerinizi yolladığınızda kaç tasarım yapıldı
Herhangi testler yapmanız gerektimi gitmeden önce
Gittiğiniz günmü ameliyat oldunuz aklınıza ne geliyorsa anlatın ne dersiniz :38:

İstanbulda boğaz içi tıp merkezinde 12.11.2010 tarihinde Dr. veli aslan a oldum şu anlık çok memnunum daha çok yeni zamanla güzelleşiyor :) beni eklersen albümlerinden görebilirsin sen yurt dışından mısın ?

İstanbulda boğaz içi tıp merkezinde 12.11.2010 tarihinde Dr. veli aslan a oldum şu anlık çok memnunum daha çok yeni zamanla güzelleşiyor :) beni eklersen albümlerinden görebilirsin sen yurt dışından mısın ?

Canım arkadaş olarak ekledim seni peki ameliyat öncesinden bahsedebilirmisin yapman gereken testler oldu mu alerji testleri fln
umarim burnun istediğin gibi olur yep yeni bir hayat bekliyo artık seni :) evet yurt dışındayım kafamda bin soru var ameliyat öncesinde olup biteni hiç bilmiyorum sorim dedim bakalım

Canım şimdi şöyle söylim ameliyat öncesi hastaneye gittim doktorla konuştum burnuma aynadan ne yapılacağını konuştuk.Ve bir çok hastasını gördüğüm için güveniyordum o yüzden ona bıraktım çoğunu sadece bir kaç yeri söyledim..Hastaneye sonra kan verdim film çekildi.Başka bişeyde yapmadım Ameliyat günü gittim paramı verdim oda numarası verildi odama geçtim :D sabırsızlıkla beklemekteyim..Veli bey geldi fotoğraflarımı çekti sonra işte ameliyat önlüğü cesaret iğnesi derken bi bakmışım odamın kapısının önündeyim..Bünyem zayıf olduğu için narkozu titreyerek attım...Ayrıca bizim doktora burdan irise nickli yurt dışından bir arkadaş geldi ve oldu gitti..
Hastane ile görüşürsün geldiğin gün muyane olur kan verir film çektirirsin sonra ameliyat olursun yani öncesinde pek birşey olmuyor.Sonrasında dinlenmen gerekiyor bol bol 15 gün istnbuldan ayrılmaman senin yararına olur diye düşünüyorum :)

Şimdiden herşey gönlünce olsun bir sorun olursa sor canım :) hı birde emre ilhan var o doktorda güzel burunlar yapıyor araştır canım istersen

Ay canım burnun çok hoş olmuş gerçekten güle güle taşı yeni burnunu :) Rahatmış ameliyat öncesi boşuna telaş yapıyormuşuz 1 günde oldu bitti :) Ama ilk günün görüntüsü kötü oluyor katlanmak lazım napalım. Bu narkoz bende nasıl etki yapacak görelim bende çok zayıfım kilo almaya bakim bir an önce en iyisi öyle yapmak titremek istemiyorum ya :9:
1 hafta değil 15 günde kalırım sorun değil banada tatil olur gezerim o halimle :) Sağol canım önerilerin için :16:

Tşkler merak etme sorarım korkudan unutmasam tabi şimdiden stres yapiyorum daha doktorla konuşmadan :1: Evet emre ilhan da var ama o pahalı yapıyor sanırsam araştırim bir zaman var

bende almanyadan kalktim taa istanbula gittim bende ameliyatimi 10.07.2010 tarihinde mavis doktorum emre ilhana oldum..ve kendisinden coook memnunum..acayip mutluyum...forumdan takip edersen acdigim konulara vede albume bakabilirsin.öptüm

selam, ben de yurt disinda yasiyorum 14 gunlugune istanbula gittim gittigimin ertesi gunu ameliyat oldum 12 gunsonrada dondum ucakla..

eger benim gibi kisa sure icinde geri donmek gerekiyorsa, doktorundan ucmaya engeli yoktur gibisinden bir rapor al canim, cunku ben bilmiyordum, havaalaninda sorun yasadim, ucaga almiyorlardi az daha :D

doktorla telefonda konustum geldikten bi kac kere kafama takilan bazi seyler icin birde 1 ay doldugunda fotograflarimi gonderdim mailine.

sukur hic bir sorunum yok simdilik, az sislerim var..

cok tatli bi burnusum oldu :D

sevgiler

selam, ben de yurt disinda yasiyorum 14 gunlugune istanbula gittim gittigimin ertesi gunu ameliyat oldum 12 gunsonrada dondum ucakla..

eger benim gibi kisa sure icinde geri donmek gerekiyorsa, doktorundan ucmaya engeli yoktur gibisinden bir rapor al canim, cunku ben bilmiyordum, havaalaninda sorun yasadim, ucaga almiyorlardi az daha :D

doktorla telefonda konustum geldikten bi kac kere kafama takilan bazi seyler icin birde 1 ay doldugunda fotograflarimi gonderdim mailine.

sukur hic bir sorunum yok simdilik, az sislerim var..

cok tatli bi burnusum oldu :D

sevgiler

Selam 14 gün baya uzun bir süre ama anlaşılan ameliyat olanların çoğu o kadar kalıp dönüyor bende öyle yapim.

Aboww bunuda ilk defa duyuyorum ah güzelim alt tarafı burnunu yaptırdın sana yaptiklari muamelemeye bak estetikli insan sevmiyorlar galiba :) beni uçaga almazlarsa uçağı kaldırtmam valla :9:

İyi yapmışın aramakla hiç bariyse içine su serptin umarım kazasız belasız iyileşme sürecini atlatırsın

Ne zaman ameliyat oldun çok oluyor mu fazla şişlikler oldu mu yüzünde

Kıskandım valla seni :)

:) canım benim bu arkadaşla biz aynı doktora ameliyat olduk :)) valla hem uygun hemde çok iyi doktor benim burnum nazar değmesin bana göre çok güzel oldu dün randevum vardı çok şişmiş dedi çok masaj verdi bana :) ayrıca arkadaşın dediği doğruymuş birde havalanında sorun yaşam bi daha :)
ayrıca korkma hiçbişe hissetmiyorsun oluyor bitiyor 15 günede kendini tamamen toparlamış oluyorsun canım ;)
bu arada irise nasılsın nasıl gidiyor :)

canim iyiyim cok saol :)

is guc dondum normal hayatima :)

gozlerimde iyilesti , beyazina dondu yani :) fistik gibi oldum :D

umarim sende iyisindir canim, masajalrini eksik etme, ben biraz usengeclik yapiyorum bu aralar, 2 dk yapip birakiyorum valla :D

-seker_parem , canim ameliyat olali 1 ay + 1.5 hafta oldu :) sana simdiden gecmis olsun

bende işe güce döndüm bu hafta sürekli masaj yapmam gerekiyor benimde çok şişmiş çünkü sende aksatma canım şekli daha güzel olur..

benimde 18 gün oldu daha morluklar var hala toparlıyamadı yüzüm :)

bende almanyadan kalktim taa istanbula gittim bende ameliyatimi 10.07.2010 tarihinde mavis doktorum emre ilhana oldum..ve kendisinden coook memnunum..acayip mutluyum...forumdan takip edersen acdigim konulara vede albume bakabilirsin.öptüm

O nasıl burun öyle ya lokum gibi bayıldım çokda yakışmış sana bir cesaret geldi üzerime resimlerine bakarken :)

:) canım benim bu arkadaşla biz aynı doktora ameliyat olduk :)) valla hem uygun hemde çok iyi doktor benim burnum nazar değmesin bana göre çok güzel oldu dün randevum vardı çok şişmiş dedi çok masaj verdi bana :) ayrıca arkadaşın dediği doğruymuş birde havalanında sorun yaşam bi daha :)
ayrıca korkma hiçbişe hissetmiyorsun oluyor bitiyor 15 günede kendini tamamen toparlamış oluyorsun canım ;)
bu arada irise nasılsın nasıl gidiyor :)

Bu doktoru gözüm tuttu maşallahınız var kızlar insanın bakası geliyor valla burnunuza :) umarım masajın etkisini görürsün kurtulursun şişliklerinden yolun sonundasın :) en iyisi rapor aliyim birde havaalanıyla uğraşmiyim bilmiyodum sorun yaşanabileceğini öğrenmiş oldum çok ilginç bir rapor eksikti o da oldu :)
inşallah canım sizin yorumlarınızı okuya okuya bir cesaret geldi üzerime şimdi ameliyat olasım geldi :9:

erteleme canım ben bile ertelemeyi düşündüm bi ara ama sonra niye vazgeçeyimki dedim o kadar isterken ? valla oldum çıktım acı olmadı ağrı oldu biraz ama olcak o kadar dayak yiyoz burnumuzdan :D valla canım hayırlısı olsun senin için dün bir kız arkadaş daha gitti burdan oda olucakmış :) sen bilirsin ;)

Yok canım bir kere erteledim pişmanım hem korkunun ecele faydası yok yapılan burunlara baktığım zaman bir an önce ameliyat olasım geliyor :) İyiki ertelemedin burnun hoş olmuş bence. Alemsin haklısın sonuç güzel olacaksa kim dayak yemeye razı olmaz ki :)
Herkes gidiyor bu aralar kar kış demeden umarım onunda burnu istediği gibi olur :) Karar verdim ertelemiyorum hatta gaz bile aldım bol bol herhalde gün gelene kadar yeter :)

Ama aklıma bişi takıldı şimdi gidiyoruz hastaneye adamlar ameliyat önlüğü veriyorlar tamam ama o önlüğün altina bişi giyebilirmiyiz çıplak kalmayalım kaçarım valla :9:

:)) canım bu ara mevsimi o yüzden herkes hastanede :)) benim burnum şu an çok şiş masaj minnacık yapıyor :D herkes diyor minnacık oldu yüzün sözlüm bayıldı hele :D
inş canım hepimizin güzel olur valla biliyorum o duyguyu o yüzden herkesin mutlu olmasını isterim...

şimdi üstsüz olcan o kesin çünkü kalbine fln bakıyorlar ben altıma iç çamaşırı ve çok kısa bir tayt giydim sordum tamam ama uzun olmasın dedi bir buçuk el kadardı rahattım o yüzden sende öyle yapcam :) öbür türlü nasıl ameliyat olcan kıs :9:

Annemde diyor tam mevsimi ama ya hapşırırsam diye korkuyorum çok saçma bir korku :) sakın ihmal etme mesajları burnun dahada güzel olacak eminim :) ayy ne güzel herkes beğenmiş seni nazar deymesin tü tü :nazar:
Mutluluk dayak yemekten geçiyor olsun o da mutlu ediyor insanı :9: bende herkes mutlu olsun istiyorum nedir burnumuzdan çektiğimiz çile

anneem off korktuğum başıma gelecek utanırım öyle yarı çıplak nasıl kalcam :9: belki gizliden ameliyat sırasında bakarlar :9: en iyisi sütyen taytla kalmak başka kabul etmezler bende burnumla kalakalırmı:)

canım sütyen kesinlikle kabul etmiyorlar ayrıca ameliyata girerken üstün kapalı oluyor ve cesaret iğnesi vuruyorlar yaa kafa yavaştan gidiyorr :D sarhoş oluyorsun birazda mutlu :D sonra işte biri koluma birşey yapıyor biride çok az omuzumu açıp bant yapıştırıyordu valla umurumda değildi bir cümle konuştum sonra farketmeden narkoz vermişler gitttimmmmmmm :D bi uyandımki kapının önündeyim odamın fena titredim orda narkozu atıyormuş bünyem zayıfmış ondan :)

hayatım hapşurcan diye korkuyorsan korkma bende korkuyordm ama yeni yeni bazen hapşuruyom ben esnemekten korkuyom :D ahhuhaua çünkü esneyince burnum kocaman acılıyo :D uykuyuda seven ben zaten normalde esniyordum sürekli o yüzden :) ay çok konuştum

bence korkmasın kimse bende fena korkuyordum ol çık sonra gelen iltifatlara teşekkür et varmı böyle mutluluk :) benim iş hayatımı bile etkilemişti bu zıkkım olası burnum :) yaniii daha ne diyim ki :D gevezeliğim tuutttu birşey sorcaksan sor hayatım :)

Back
X