Türkiyede hotellerde kimlik kayidi...

Muskara

Kanadım değdi Sevda'ya
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
841
578
128
Arkadaslar ben yurt disinda yasiyorum biz erkek arkadasimla tatile gelecegiz yalniz ailem bilmiyor kizlarla gidiyorum dedim. Söyle bir SIKINTI var ki benim amcam türkiyede polis memuru. Simdi biz hotele kimlikle giris yapacagimiz icin ailemde erkek arkadasimi biliyor ve onaylari yok (belki diger konularimdan bilirsiniz). Onunla gittigimden süphelenirler ve arastiracaklarina eminim aslinda. Simdi biz ayni hotelde kalacagimiz icin aceba amcam ögrenebilir mi ikimizinde ayni hotelde kaldigini diye sormak istedim. Bilenler var mi aceba? Hani polislerin arastirma imkani mutlaka vardir diye tahmin ediyorum.

Yalnizca soruma cevap yazilirsa cok memnun olurum. Neden ailenin arkasindan is ceviriyorsun filan diye yazanlar olacak eminim, o konulara cevap vermeyecegimi belirteyim simdiden.

Tesekkürler

aılen ıstemıyorsa vardır bı bıldıgı
bence sonrasında pısman olcagın bır ıse kalkısma
oturun bı pastanede bı kafede hotelde ne
bence kalkısma boyle ıslere

Tamda tahmin ettigim gibi yani. Ne güzelde ayarlamistik. Peki baskasinin adina ev kiralasak o zaman SIKINTI olmaz herhalde dimi?

Havaalanındaki kayıtlardan niye korkmuyorsunuz sevgilinizin adını biliyorsa amcanız türkiyeye giris yaptıgınız gün oda gelmismi ogrenebilir

Boyle bilgiler normalde verilmez ama amcaniz polis olduğu icin daha rahat öğrenir. Maalesefff:-(

Arkadaslar ben yurt disinda yasiyorum biz erkek arkadasimla tatile gelecegiz yalniz ailem bilmiyor kizlarla gidiyorum dedim. Söyle bir SIKINTI var ki benim amcam türkiyede polis memuru. Simdi biz hotele kimlikle giris yapacagimiz icin ailemde erkek arkadasimi biliyor ve onaylari yok (belki diger konularimdan bilirsiniz). Onunla gittigimden süphelenirler ve arastiracaklarina eminim aslinda. Simdi biz ayni hotelde kalacagimiz icin aceba amcam ögrenebilir mi ikimizinde ayni hotelde kaldigini diye sormak istedim. Bilenler var mi aceba? Hani polislerin arastirma imkani mutlaka vardir diye tahmin ediyorum.

Yalnizca soruma cevap yazilirsa cok memnun olurum. Neden ailenin arkasindan is ceviriyorsun filan diye yazanlar olacak eminim, o konulara cevap vermeyecegimi belirteyim simdiden.

Tesekkürler
bence yapma canım.

Hayır efendim öğrenemez . Otellerde hastanelerde eczanelerde işlem yaptığımızda kimlik numaramız GBT kayıtlarına yakalanırsa hemen kolluk kuvvetleri gelip apar topar sizi alır ama aksi takdirde kimse öğrenemez .Amcanız özellikle gidip polis kimliğini gösterip resepsiyona sorarsa o ayrı .Telefonla filan da kimseye bilgi verilmez .Özel hayatın gizliliğine aykırıdır .İyi tatiller

Tesekkürler
Kimlik vermeden de kalabileceğiniz yerler var baştan konuşursunuz sadece erkek arkadaşınızın kaydını yaparlar. Ev tutunca da öyle sadece biriniz verirsiniz kimliğinizi. Hallediliyor böyle şeyler.

Kimlik sormayan otellerde kalabilirsiniz. Ev kiralama pek hoş olmayabilir.

nasil cesaret masaAllah size...ayiplamak icin demiyorum ama..ya basina bir is gelse..ya da basiniza bir is gelse Allah korusun...ailenin gozunden dusmeye deger mi sence?? arkadasa katiliyorum..hirsiza kilit dayanmaz gercekten..nasilsa bulursunuz bi caresini.

Back
X