TÜRKİYE'DE MİLLİ YAS İLAN EDİLDİ

Evet ben de yastayım... Ama 91 yaşındaki bu kişi için değil... meslekleri ve savaştıkları emparyalist güçler yüzünden ölenler için...
24 ocak kanlı bir gün...
Ruhun şad olsun Ali Gaffar Okkan!
unutmayalım hatırlayalım:
Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü görevinde iken 24 Ocak 2001 günü saat 17:40 sıralarında makâmından Valilik Binası'na makam aracıyla seyir hâlinde iken, Sezâi Karakoç Bulvarı üzerinde Et Balık Kurumu ile Eflâtun Park arasında, kimliği belirsiz kişilerce pusuya düşürülerek açılan ateş sonucu olay yerinde şehit edildi.
Ruhun şad olsun Uğur Mumcu!
Uğur Mumcu, 24 Ocak 1993'te Ankara'da Karlı Sokak'taki evinin önünde, arabasına konan C-4 tipi plastik bombanın patlaması sonucusuikaste kurban giderek yaşamını yitirdi.Suikastın hemen ardından olay yerinde inceleme yapan uzmanların hiçbir delil bulamadığı, patlamayla etrafa dağılan ve cımbızla toplanması gereken delillerin ise süpürgeyle süpürüldüğü iddia edilmiştir.

Yani hergün diyorum ki bu Ülke'de olan hiçbir şeye şaşırmıyacağım artık. Ama bir şey oluyor gene kalıyorum. Bize ne elin kralından prensinden. Hem dünyaya kazık mı çakacaktı acaba. O kadar insan öldü-öldürüldü bu Ülke'de haksız yere onlara yas tutulmadı buna mı tutalım. Yıl olmuş 2015 hala krallıkla bilmem neyle yönetilen ülkeler var o da ayrı bir konu tabi.

Aile buyugumuz öldü bu benim icin bilmemnerenin bilmemne zengin kralindan daha mühim.

kız tvde akşam yas falan yazıyor..bende terör saldırısı oldu herhalde dedim..90lık adamın ne diye yasını tutalım..birde bizim için bir anlam ifade etmiyorki,ben tanımıyorum açıkça

Aynı gun aynı saatlerde 2gundur uzattıgım tırnagım kırıldı
Bi yas tutulcaksa uğur mumcunun ölüm yıldönümü,onun yasını tutarım

Yarın düğüne gidicem kimse kusura bakmasin hiç yas neyin tutamam

Devlet tiyatrosu temsillerini bugün iptal etmişler. Gişeye biletimi almaya gittim. Bugün tüm oyunlar iptal dedi. Neden dedim, milli yas ya diyo ondan. İlk etapta aklıma gelmedi. Hatta hrant dinkle uğur mumcu geldi aklıma, dumur oldum. Sonradan hatırladım elin arabı öldü diye yas tutturulduğumuzu. Üstelik o arabın ülkesinde yas falan yok. Vur patlasın çal oynasın kral öldü yaşasın yeni kral şeklinde yaşıyorlar.

10 kasımda hasta olan tüm protokol yas tuttu, ne ironik..
Allah rahmet eylesin ama totosuna pamuk yerine neredeyse altın koyulacak dış kapının dış mandalı için yas tutucam işim gücüm yok.

La havle ya..

Allah rahmet eylesin..
o degil de, 79 yasinda 'prens' olarak anilmak
şu sifatlar değişse ya, algi denen bsy var, prens dedigin 20'li yaslarda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…