TÜRKİYE'DE MİLLİ YAS İLAN EDİLDİ

Adamın kendi ülkesinde yas ilan edilmezken bizde bayraklar iniyor, tiyatro oyunları dahi iptal edildi. Bir oyuna gitmek için trafikte sürünen arkadaşım gişeye varıp yas sebepli iptali öğrenince devreleri yandı Bize ne elin arabından.

yas ilan etmek için acıyı halkın yüreğinde hissetmesi gerek..99 depremi..maden ocağı faciası..maden ocağı felaketinin ertesi günü yaşadığım için utandığımı hissetmiştim..boğazımda takılma hissi vardı..gözlerim dolu dolu hayatın dolu olduğu kadar boş olduğunu hissediyordum..halk olarak yastaydık evet..

Kızlar dun kadınlar carsına cıktık alışveriş icin boyle bir kalabalık ilk kez goruyorum burda..
bende eşime dyrm eee hani yastalar ...
10 yıl kalmış suudi kralı olarak eee yetti ona bu kadar..

sadece bir şeye cok güldüm.
bir fotoda nasıl gomuldugunu ve sarayını göstermişler..
bir adamda söyle yazmış;eeee kral o kadar odalık sarayyında azrailin seni bulamıyacagını mı sandın? ?

:)))

Allah rahmet eylesin..
o degil de, 79 yasinda 'prens' olarak anilmak
şu sifatlar değişse ya, algi denen bsy var, prens dedigin 20'li yaslarda olur

Aynen ya , beyaz atlı prens masalının geçerliliğini yitirdiği an

Çocuklara Pamuk Prenses, Uyuyan Güzel gibi masalları anlatmamak lazım, yavrucaklarda prens deyince yakışıklı filinta gibi delikanlı algısı oluşacak sonra gerçek dünyaya bir bakacaklar ki prens Selman Bin Abdulaziz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…