- 11 Haziran 2014
- 2.509
- 3.292
- 158
- Konu Sahibi fortunefavorsthebold
Yıllar önce yurtdışında çok unlü bir haber spikeri hanım onemli bir kanala yuksek ucretle transfer olmuştu.
Tum dünya basini bu haberi yilin transferi olarak paylasti.
Turk medyasindaki haber basligi foto altindaki su yazi; bu kırış buruş kadına mı bu para verildi? Buna benzer bisey.
Yani onca yilin emegi, is tecrubesi, birikimi falan degil de parayi hakeden purussuz bir cilt demek ki :)))
Yurtdisinda anlatiyorlar mesela bi kahve zincirinde 60 yas üstü bir bayan calisiyor ve hatta dializ hastasi ona gore mesaisi ayarlaniyor.
Bizim ulkemizde yasin yuksek olacak, hasta olacaksin ve is bulacaksin ne mumkun????
Tum dünya basini bu haberi yilin transferi olarak paylasti.
Turk medyasindaki haber basligi foto altindaki su yazi; bu kırış buruş kadına mı bu para verildi? Buna benzer bisey.
Yani onca yilin emegi, is tecrubesi, birikimi falan degil de parayi hakeden purussuz bir cilt demek ki :)))
Yurtdisinda anlatiyorlar mesela bi kahve zincirinde 60 yas üstü bir bayan calisiyor ve hatta dializ hastasi ona gore mesaisi ayarlaniyor.
Bizim ulkemizde yasin yuksek olacak, hasta olacaksin ve is bulacaksin ne mumkun????
diye bağırmak geldi ama gülerek düşünmüyorum işte şu an deyip konuyu kapatmıştım.
Medeniyeti ıspanakla ölçer olduk.
Neyse polis gelmiş ama ağzını yaya yaya hanfendiiiiii sanki sen suçlusun demiş gayet lakayt bir biçimde. Bizimki de artık düzgün konuşmasını söylemek için kurum kimliğini göstermiş. Polis ağız yaymaya devam sekereter misin demiş.
4 aydır iş arıyorum. Bulamıyorum. Arayanların çoğu beleşçi. Bu arada 37 yaşında, 10 yıllık mesleki deneyime sahip bir avukatım. En büyük hatam kızımdan sonra mesleğe 4 yıl ara vermem oldu sanırım. Fakat şartlar öyle gelişti. Evden de çalışmalarım oldu yani birşey unutmuş değilim. Fakat işveren bunu hep aleyhime gösterdi. Dört yıl önceki maaşımı bile şuan için fazla buldu. Tabi bunda ülkemizde adeta mantar gibi üreyen özel üniversitelerden mezun olan meslektaşlarımız da büyük etken. Meslekte kalite kalmadı. 
bizim ülkede hemen özgeçmişe yaş yazılıyor patronların ilk baktığı yaş.