Şanlıurfa Kadın Hakları Derneği Başkanı Özlem Ulutaş’ın şu sözlerine yer verildi: ”Eskiden ikinci eşi zenginler alıyordu. Şimdi ekonomik durumu çok iyi olmayanlar da ikinci evlilik yapmaya başladı.”
Evet bence de almanların bir kuyruk acısı var Türkiye den. Oyüzden bu kadar çok karışıyorlar ülkemize ve karıştırmaya çalışıyorlar. Her olayın her gösterinin içindeler.Su Almanlar hazmedemiyor bizi zaten Almanyanin tamamini Turk kaplayacak ondan korkuyorlar yazikkk
Gundeme bak ya Suriyeli universite ogrencisinden Suriyeli kumaya atladi konu
Yarin ne haber cikar Allah bilir
Evet bence de almanların bir kuyruk acısı var Türkiye den. Oyüzden bu kadar çok karışıyorlar ülkemize ve karıştırmaya çalışıyorlar. Her olayın her gösterinin içindeler.
Almanyadaki Turklerin cogunlugu zaten bastaki hazimsizliklarinin sebebiAlmanya'nın kuyruk acısı nedir Türkiye'den açıklar mısınız? Almanya bizi neden çekemiyor? Hani Avrupa Birliği'nin en güçlü ülkesi Almanya ile üçüncü dünya ülkesi Türkiye'yi kıyaslayıp Almanya'nın bizi kıskandığı çıkarımını yapmak çok mantığa dayalı bir görüş gibi gelmedi de bana.
Kaldı ki bu haber yalan mıdır? Değildir. Bir Türkiye gerçeği maalesef. Yanlış olan bunu Almanya'nın haber yapıyor olması değil böyle şeylerin yaşanıyor olması.
Bu haberin dogru olduguna inanmiyrumerkek çok konuşursa her işe burnunu sokar evde verimli olmazsa eşlerimizi aldatmak yerine suriyeli,amerikalı italyan ispanyol bir kuma alabilir miyiz?iki gram beyinleri olmayan adamlar imam nikahını kullanıp zinayı resmileştiriyorlar ama kimin gözünde,Allahı mı kandırıyorlar kendilerinimi,beyin fıkarası gereksizler.
ben inanıyorum çünkü etrafımdan ve doğuda güneydoğuda yaşayan akrabalarımdan çok duyuyorum 18 19 yaşında kızların erkeklere kuma teklifinde bulunmalarından.sefalet içinde yaşıyorlar ve hayatlarını bu şekilde idame ettirmek zorunda kalabiliyorlardır belki.kimse istemez böyle bir yaşamı ama ne bileyim inşallah ülkeleri düzelir ve bir an önce giderler.Bu haberin dogru olduguna inanmiyrum
insallah eger oyleyse cok yazikben inanıyorum çünkü etrafımdan ve doğuda güneydoğuda yaşayan akrabalarımdan çok duyuyorum 18 19 yaşında kızların erkeklere kuma teklifinde bulunmalarından.sefalet içinde yaşıyorlar ve hayatlarını bu şekilde idame ettirmek zorunda kalabiliyorlardır belki.kimse istemez böyle bir yaşamı ama ne bileyim inşallah ülkeleri düzelir ve bir an önce giderler.
benim eşim 16 yaşlarında bir suriyeliye yardım için evine girmiş ev dediğim dükkandan bozma iki üç kilim serilmiş eşimin tabiriyle köpek bağlasan durmaz bir yer ve orada onlarca erkek bir evde yaşıyorlarmış.yani böyle sefalet içindeler Allah yardımcıları olsun ülkemde olmalarını hiç istemesem de onlar adına çok üzülüyorum.insallah eger oyleyse cok yazik
offff durum icler acisi desene bilgecem yazik yaw su erkekler ne tiksinc yaratiklar hep olan kadina oluyor.Sikayet etsene canm yeriHaber yalan degil.
Hele siz bi de İÜ yabanci dillerden veznecilere giden yolda bir yuruyun. Erkekler bir harabenin önünde kuyrukta bekliyor. Allahim nasil bir koku var orda nerdeyse bayilacaktim nerdeyse. Zulüm gibi. Suriyeliler genelev yapmislar. Bir tane kadin sirayla herkesle iliskiye giriyor.
Ve de ogrencilerin cok oldugu bir yer. Kesin AIDS falan filan ne ararsan vardir. Ulan igrencler o kokuda o pislikte nasil iliskiye girersiniz ya.
Yemin ederim artık midem bulaniyor su erkeklerden... ..
Benim.bulundugum yerde hep cocuk kadin esliler .Ama ustte yok basta yok.Elimden geleni yapiyorum.Bez kiyafet.Allah yardimcilari olsun.Anne her millette anne.Evladi zorda gorunce dayanamam benbenim eşim 16 yaşlarında bir suriyeliye yardım için evine girmiş ev dediğim dükkandan bozma iki üç kilim serilmiş eşimin tabiriyle köpek bağlasan durmaz bir yer ve orada onlarca erkek bir evde yaşıyorlarmış.yani böyle sefalet içindeler Allah yardımcıları olsun ülkemde olmalarını hiç istemesem de onlar adına çok üzülüyorum.
Ya yapma Allah aşkına. Adamlar doğruyu yazmış kafalarından mı atmışlar?Su Almanlar hazmedemiyor bizi zaten Almanyanin tamamini Turk kaplayacak ondan korkuyorlar yazikkk
Gundeme bak ya Suriyeli universite ogrencisinden Suriyeli kumaya atladi konu
Yarin ne haber cikar Allah bilir
sen benim diger yazilarimi oku normal mi goruyorum once bir onu anlaYa yapma Allah aşkına. Adamlar doğruyu yazmış kafalarından mı atmışlar?
Şu rezilliği normal görüyorsan ne diyeyim ben sana? O kötülediğin Almanlar arasında var mı 3 4 karı alan. Savaştan kaçmış kadınların bu mağduriyetlerinden hayvansal haklarını doyurmak için yararlanmak şerefsizlik değil de ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?