Bana olucak birsey gibi gelmiyor acikcasi. "Acaba 10 yil sonra fikrini degistirimi? Burada kalirmi?" Dusuncesiyle evlenilmez. Cocuk acikca soylemis geri donecegini belirtmis. Bu durum da sizin "acaba Afrika yasayabilirmiyim" diye dusunmeniz lazim "acaba fikrini degistirirmi"den ziyade.
Acik konusayim evlendikden sonra ask birkac yil sonra bitiyor ve yerini aliskanliklara, sevgiye belki de nefrete, kavgalara birakiyor. Kendinize su soruyu sorun ve su an icin, bekar haliniz le sorun "Afrika da yasayabilirmiyim? " Emin cevabiniz " ya ne isim var Afrika da, alistigim hayat yok, hep salgin hastalik korkusu yasiycam"vs vs diye dusunursunuz. Sorun kendinize babasinin diplomat olmasi,!kendisinin doktor ve iyi paralara calisabilmesi, luks hayatlari olmasi sizi cezbetmis olabilirmi? Cunku o dediginiz "iyi kalpli, sevecen vs ozellikler Turk erkeklerin de de var
Evlilik yurutmek gercekden cok ama cok zor ve ayri kulturlerden Musluman dahi olsa yurutmek daha da sor. Ha evet guzel degisik yanlari var. Degisik kultur, kiyafet,!ortamlara giriyorsunuz ki ben severim ama acik konusayim sizin durumunuz da ben olsam Afrikaya gidip yasamazdim. Eger kendisi Turkiye ye ya da baska modern bir ulke de yasarsa neden olmasin? Ama Afrika da yasamazdim.
Bence hic maceraya atilip da ileride basiniza is almayin cunku 10 yil sonra araya coluk cocuk da giricek bu sefer hic kipirdayamazsiniz.