- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.878
- 548
Kendini bu uğurda feda etmen gözlerimi yaşartıyor kızhayır, benden önce tin tin gidecek olanları görmeden hayatta bir yere gitmem kendi adıma :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendini bu uğurda feda etmen gözlerimi yaşartıyor kızhayır, benden önce tin tin gidecek olanları görmeden hayatta bir yere gitmem kendi adıma :)
İmkanın varsa kesinlikle git..
Bende ülkeme bayrağıma vatanıma aşığım bir taşını dünyalara değişmem ama her iki mesleğimi de yapabileceğim, dilim b seviyesinde iletişim sorunu yaşamayacağım bir ülke arayışındayım malesef.
Burada gelecek yok artık..Malesef kötü yönetim, batmış bir ekonomi, kötününde kötüsü iş güvencesi ve üç kuruş ücret çekilir dert değil.
Ayrıca 4lira dolar devalüasyonun tillahını yaşıyoruz...kaçan kurtulur bence..
Alsın tepe tepe kullansın geride kalanlar içine edilmesine her seçim göz yumdukları güzelim ülkemi...
Kendini bu uğurda feda etmen gözlerimi yaşartıyor kız![]()
İtiraf etmekten korkuyorlar bence . Resmen 1 e 4 yaşıyoruz . 4 kat daha kötü .
Tatile gelip en iyi otellerde tatil yapmakla, Türkiyede yaşamak aynı şey değil yanlız. Seneyi doldurmadan geri döneceğine eminin.
Yazdığım programlardan sadece Erasmus plusa katıldım. Onun da şöyle bir güzelliği var , Avrupa'nın dört bir yanından insanlar geliyor (genelde her ülkenin gönderici kuruluşundan da insanlar var) ve son gün sadece değerlendirme ve network'a ayrılmış durumda. Yani orada bulunanlarla ikili ikili görüşüyorsun, yeni programlarını - yapacaklarını anlatıyorlar falan. Eğer varsa senin sen de bahsediyorsun. Varsa faceleri- mail grupları abone oluyorsun ve sonraki etkinliklerden hem haberdar oluyorsun hem de onların referansiyla baska başka AB projelerinde bir adım önde oluyorsun. En basitinden B ülkesinde benimle beraber Türkiye'den gelen kız iki ay önce A ülkesindeymiş, orada tanıştığı birisi proje bittikten bir süre sonra demiş ki B ulkesindeki projeye Türkiye'den de katılım olacakmis-yapan kuruluşu tanıyorum. Seni onereyim sen git.Tüm bunları not alıcam . Yazıdıklarınız tecrübeleriniz çok kıymetli teşekkür ederim . Ne hoş bir sürü farklı insanın hayatına dokunmuşsunuz :)
Cerry çok tatlısınYani ekonomi dunyanin her yerinde berbat aslinda
Italyadaki Ispanyadaki en yuksek maasli is 2000Euro, onu da bulabilen cok az insan var, asgari ucret 500Euro. Issizlik dizboyu. Bir arkadasim, Roma'da 2 cesit is var garsonluk ve Ingilizce ogretmenligi bu kadar demisti. Italya ve Ispanya'da issizlik cok yuksek.
Almanlar ve Iskandinavlar gercekten mal. Surekli ABD bizi gozetliyorlar, verilerimizi topluyor kafasindalar, sanki Amerika bunlarin sIkIcI b.k gibi hayatlarini ne yapacaksa??PhD yaptigim yer, kucuk bir kasabaydi, orda baska bir PhD vardi, bir hans. Bu Hansin ne feysbuk var, ne sosyal medya, ne Gmail bana demisti ki bilgilerimi vermek istemiyorum. Elemani da gorseniz, sabah aksam ofis-ev dunyanin en bayik hayatini yasiyor.
Mallikta zirve yani.
Almanlar genel olarak paranoyak, sanki millet bunlara cok merakli, saniyorlar ki Almanya cok onemli bir ulke falan kendilerini cok onemli goruyorlar. ABDlilerin %90ina sorsan Almanyanin yerini haritada bulamaz![]()
5 diyim o zaman hatta 6 da olur İkisi de bir fiyat anlamı ifade ediyor :)4 deme 4 deme algı o algı![]()
Bekleriz bekleriz, yaşayarak görün![]()
Sen gel görürsün.Duyanda derki suriyede misirda yasiyor. Bi sukretmeyi ogrensek insan olarak hersey cok farkli olacak
Yok yaaw ne önyargısı, tecrübelerime dayanarak yazdımSenin boyle onyargili konusmandan eminimki kesin yaparim. Nerden biliyorsun en iyi otellerde tatil yaptigimi hahaha komiksin. Benden sana tavsiye onyargiyi biraktiginda daha olumlu dusunursun ve hayata bakisin degisir
Yani ekonomi dunyanin her yerinde berbat aslinda
Italyadaki Ispanyadaki en yuksek maasli is 2000Euro, onu da bulabilen cok az insan var, asgari ucret 500Euro. Issizlik dizboyu. Bir arkadasim, Roma'da 2 cesit is var garsonluk ve Ingilizce ogretmenligi bu kadar demisti. Italya ve Ispanya'da issizlik cok yuksek.
Almanlar ve Iskandinavlar gercekten mal. Surekli ABD bizi gozetliyorlar, verilerimizi topluyor kafasindalar, sanki Amerika bunlarin sIkIcI b.k gibi hayatlarini ne yapacaksa??PhD yaptigim yer, kucuk bir kasabaydi, orda baska bir PhD vardi, bir hans. Bu Hansin ne feysbuk var, ne sosyal medya, ne Gmail bana demisti ki bilgilerimi vermek istemiyorum. Elemani da gorseniz, sabah aksam ofis-ev dunyanin en bayik hayatini yasiyor.
Mallikta zirve yani.
Almanlar genel olarak paranoyak, sanki millet bunlara cok merakli, saniyorlar ki Almanya cok onemli bir ulke falan kendilerini cok onemli goruyorlar. ABDlilerin %90ina sorsan Almanyanin yerini haritada bulamaz![]()
Amerikan halkının bir kısmı da baya cahil ama ya, haritada ABD'yi bulabiliyorlarsa iyiYani ekonomi dunyanin her yerinde berbat aslinda
Mallikta zirve yani.
Kıbrıs nasıl bir yer yaşamak için eşimi ikna etsem bende kiprisa taşınmak istiyorum konu sahibi gibi bu ülke beni boğuyor sokağa bile çıkmak istemiyorum artık ayda bir fatura ödemek için çıkıyorumBen 15 sene önce karar vermiştim burda yaşayamam dedim
15 senedir kıbrısta ve hırvatistanda yaşıyorum dönüşümlü olarak
Ozamanlar tabiki daha güzeldi şimdikine göre
Şimdi abim benim yaptığımı yapmak istiyor ama cesaret edemiyor
Gençken karar vermeli yaş ilerledikçe gözü karalık yavaş yavaş korkuya teleşa bırakıyır kendini
Sen gel görürsün.
Ama özellikle İstanbul'da iş çıkışında metrobüse binmeni filan tavsiye ediyorum. Halka karış, BMW'nle gezme :)
Amerikan halkının bir kısmı da baya cahil ama ya, haritada ABD'yi bulabiliyorlarsa iyi![]()
Az önce birine ön yargıyla ilgili bir şeyler dediniz bana iki mesajınızda da çok ön yargılısınız. Heyt be :)))Hahaha senin derdin belli oldu kuzum sende calis seninde olur. Istanbula yerlesicegimi nerden cikartiyorsun hayret birseysin.
Konunun özeti gibi oldu. Şimdi buna da ABD'nin aslında Türkiye'den farkı yok diyen çıkardı yaChicago'yu Avrupada bir ülke sanan varama fark, o torpille müdür olmuyor bütün mesele o..
Konunun özeti gibi oldu. Şimdi buna da ABD'nin aslında Türkiye'den farkı yok diyen çıkardı ya![]()