Türkiyeden göç eden eş adayları

Türk erkeğini ne çok gömdün kardaş:)
Benimki de türk ama dediğin gibi hanzo bi adam değil.(Gocama laf ettirmem,sanki adı geçmiş gibi)))
Genelleme yapmayalım yahu aciyorum böyle durumda kalanlara

Valla çok kızmışım kızzz ne hışımla yazdım. Patronluk fiyakamı bozdular:halay:

Şaka bir yana burdaki erkekler de kültür farkına sebep buraya gelmek isteyen Türk kız bakıyorlar zaten:hamarat: Göçmüş erkek istiyorsanız komşu teyzelere yöneleceksiniz :halay:

V

Suriyeli insan sıkıntısı mı var yahu geldiklerinden beri üredikçe ürüyorlar 10 yıl sonra bir kadına artık 4-5 Suriyeli erkek düşer:bicak::deli:
Adamlar adeta çiçek çocukları, savaşma seviş diyorlar. Konu sahibinin kültürlü göçmen profiline uyuyor sanırım

Çok ciddi erkek nufusu Türkiyeyi terk ediyor ve kızlar kaliteli eş bulamıyorlar ve korkarım daha da bulamayacaklar.

Ülkedeki kız nufusu için büyük tehlike bence bu, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Bunlar nasıl kehanetler yahu?
5.günün şafağında nereye el sallasın kaliteli koca bulamayacaklar?

Millet keyif verici maddeyi cekmiş konu açmış bu ne arkadaş ya

hahahahaha 21 yildir yurt disindayim 15 yildir dulum ne kadar cahal varsa turkiyeden gelenler. benimde tekrar evlilik dusuncem olamaz bu cahal erkekler yuzunden. akillari baska tarafta cunku

hahahahaha 21 yildir yurt disindayim 15 yildir dulum ne kadar cahal varsa turkiyeden gelenler. benimde tekrar evlilik dusuncem olamaz bu cahal erkekler yuzunden. akillari baska tarafta cunku

ben asla turk erkegi ile resmi evlilik dusunmem. yabancilar insana oncelikle kisiligine deger verir gorsellik sonra gelir saygida kusursuzlar adeta

Back
X