Ben olsam gitmek istemem.Oncelikle Merhaba benim bi sorunum var kararı eşimle ben vericegiz ama.yinede sizlere paylasmak istedim.
Doğma büyüme Almanya eşim Türkiye'den ..7 yıllık evliyim 2009 senesinde evlendim ve 2014 senesine kadar türkiyede yaşadım bu süreç içinde 2 cocougum oldu ikiside alman vatandasi neise ailesi ile bi sürü buyuk kavgalar sorunlar felan filan çok sorunlarımız oldu hep sustum bi gün dayanamadım herseyi mi topladım geldm Almanya ya esimde pesimden:)
Aradan 2 sene geçti eşim türkiyeden ev aldı iside iyi tuturdu geri gidelim Türkiye ye,burda huzurum var maddi durumuz cok iyi değil çocuklarıma bi gelecek.vermek istior eşim gidelim herkesten uzak dururuz dior ama ben gitmek istemiorm. Esimin abisi hapiste annesi çok uzuluyor anneme iki acıyı birden yaşatmak istemiorm diyor bende hali ile üzülüyorum öyle kötü kaynana lardan da değildir kendisi severim sayarim.
Burda hersey benim dediğimle yürüyor banka hesabı alışveriş kagit kürek işleri sorumluluk hep bende ikimizde çalışmıyoruz devleten geciniyoruz şimdilik. Ama huzurum var ..
Türkiye'de ise evim olucak kıra derdi yok eşim çalışıcak cocouklarin eğitimi daha iyi olur diyor .. .
ben buraya alismistm o oraya çoook zor
Siz olsanız gidermiydnz?
Oncelikle Merhaba benim bi sorunum var kararı eşimle ben vericegiz ama.yinede sizlere paylasmak istedim.
Doğma büyüme Almanya eşim Türkiye'den ..7 yıllık evliyim 2009 senesinde evlendim ve 2014 senesine kadar türkiyede yaşadım bu süreç içinde 2 cocougum oldu ikiside alman vatandasi neise ailesi ile bi sürü buyuk kavgalar sorunlar felan filan çok sorunlarımız oldu hep sustum bi gün dayanamadım herseyi mi topladım geldm Almanya ya esimde pesimden:)
Aradan 2 sene geçti eşim türkiyeden ev aldı iside iyi tuturdu geri gidelim Türkiye ye,burda huzurum var maddi durumuz cok iyi değil çocuklarıma bi gelecek.vermek istior eşim gidelim herkesten uzak dururuz dior ama ben gitmek istemiorm. Esimin abisi hapiste annesi çok uzuluyor anneme iki acıyı birden yaşatmak istemiorm diyor bende hali ile üzülüyorum öyle kötü kaynana lardan da değildir kendisi severim sayarim.
Burda hersey benim dediğimle yürüyor banka hesabı alışveriş kagit kürek işleri sorumluluk hep bende ikimizde çalışmıyoruz devleten geciniyoruz şimdilik. Ama huzurum var ..
Türkiye'de ise evim olucak kıra derdi yok eşim çalışıcak cocouklarin eğitimi daha iyi olur diyor .. .
Siz olsanız gidermiydnz?
Tsk ederim bu güzel yorum için evet insalalh orası daha iyi olucakBen de Almanya'da doğdum büyüdüm okudum ve Türkiye'ye yerleştim ve evlendim. Almanya'da düzeninizin olduğunu düşünmüyorum, devletten geciniyorsunuz, buna düzen denmez. Eşinizin de muhtemelen Almanya'da kendine pek güveni yoktur çünkü ona herşey yabancı, herşeyle diz ilgileniyorsunuz haliyle mecburen. Güzel bir işi varsa Türkiye derim. Çocuklara daha iyi bir gelecek sosyal yardımlarla olacak iş değil, adam akıllı çalışan ebeveynle(rle) olur. Almanya'da büyüyen her çocuğun geleceği parlak olmaz, bir sürü arkadaşım var, evlenmiş çocukları var ve Almanya'da büyüdükleri halde dikiş tutturamamışlar, bir işi uzun süre ellerinde tutamıyorlar. Türkiye'den gelen damatlar hakkında bir sürü olumsuzluklar duydum. Karar sizin, ama eşinizin ailesine de yakın olmicaksanız iyi düşünün derim.
Sakın dönmeeeeOncelikle Merhaba benim bi sorunum var kararı eşimle ben vericegiz ama.yinede sizlere paylasmak istedim.
Siz olsanız gidermiydnz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?