Turkiyenin en iyi estetik cerrahi

ben onur erola 3 kere burun ameliyatı oldum sonra mahkemeye verip dava açtım paranıza ve çekeceginiz acıya yazık olur

bu bey türkiyenin bir numaralı estetikçisi geçiyor ama tuğçe kazasın o yapılamamış burnunu da yapmış.çok başarılı doktor kabul edilebilir.ama şans galiba.bu arkadaş samimiyetle paylaşmış.yani en iyi doktorda sorun çıkıyosa tabii eğer gerçekse ve diğerlerinde de arkadaşlar dua edelim başka çare kalmadı hehe

arkadaşlar dar güzel ama kanatları kapanmamış görmüyor musunuz başarısız ameliyat lütfen dikkatli bakın sonra üzülmeyin iyisi varken neden bilgisizce yetinelim sevgiler

Geçmiş olsun öncelikle,
benim bildiğim ankara da sühan ayhan diye bir doktor var ve şuanda burun konusunda ankara'da tekmiş :)

uzmanlık alanı burun olmasına rağmen hatta göğüs estetiği vs de yapıyormuş,

tavsiye üzerine giden 3 tanıdığım ona ameliyat oldu ve çok memnunlar. Şuan nerede çalıştığını bilmiyorum ama google da aratırsanız çıkacaktır.

Ayrıca çok pozitif yaklaşan bir doktor olduğunu ve hastasıyla ilişkisinin çok iyi olduğunu biliyorum :)

Ameliyat olacaksanız tekrardan geçmiş olsun :)

en ilginç yorumlar Onur Erol için geliyor bir kısmı burunlarının çok kötü olduğunu hiç tavsiye etmediklerini ,birkısmıda çok çok memnun kaldıklarını yazmışlar aceba hangisi doğru?

Merhaba kizlar, buraya yazma sebebim rhinoplasti öncesi deli gibi doktor arastirmasi yapan arkadaslara önerilerde bulunmak icin:)
Bende uzun bir arastirma dönemi sonrasnda Baris Cakira ameliyat olmaya karar verdim. Mart ortasi gibi ameliyatimi oldum.
Istedigim sonucu alamama ihtimali oldugu icin cok korkuyordum, ancak Baris Bey insana büyük bir guven duygusu veriyor, ve korkusuz bi sekilde kapadim gözlerimi ve teslim ettim kendisine burnumu=)
Hicbir sekilde ağrım olmadı , hatta narkoz sonrası cok sasırdım bu duruma.. Hemsire oldugum icin bende bir cok ameliyatı canlı gördüm ve o kirilan septum sonrasi nasl ağrım olmadı hala anlayamiyorum:) Sadece gözlerimde biraz sislik oldu, birde tamponlardan dolayi ilk gece nefes alamadm okadar.
Fulya acibadem hastanesi cok güzel ve hemsireler cok ilgiliydi. Klinik avrupa standardlarinin kat kat üstünde( yurtdisinda calistigim icin biliyorum)
Sözün özü, burnum cok güzel ve dogal oldu, ameliyat sonrasi 4. haftamda kimse operasyon gecirdigimi anlamadi:)
Herkese Baris Cakiri tavsiye edebilirim, fiyat belki diger doktorlardan yüksek olabilir, ama bu sizin icin belirleyici bi kriter olmasn, cunki kesinlikle istediginiz sonucu alacaksiniz:)
Öpüyorum hepinizi, insallah hepinizin istedigi olur..

Merhaba bu yorumu okuduguma cok mutlu oldum cunku cok yakinda Baris Cakir'dan ameliyat olmak uzere randevu aldim ama her gunum hala baska baska doktorlari da arastirmakla geciyor,Baris Bey'le ilgili olumlu oldugu kadar olumsuz yorumlar da okudum ve cok korktum, ilk gorusmede cok ilgili degildi kendisi, ikinci gorusmeye de cagirmadilar henuz ameliyat oncesi cagrilirim umarim, cagrilmazsam iptal edecegim zaten cunku ilk gorusme pek verimli gecmedi bu sekilde de opere olmak istemem tam bir konsensus saglamadan yani..Siz de ikinci gorusme ne zaman olmustu?Sevgiler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…