- Konu Sahibi sarikanarya21
-
ben onur erola 3 kere burun ameliyatı oldum sonra mahkemeye verip dava açtım paranıza ve çekeceginiz acıya yazık olur
ay sivri burun görünce ceketimi asasım geliyo üstüne kaydirigubbakcemile3 herkesin çene ve elmacık kemiklerine oranlanan bi burun şekli belirlenir kişiden kişiye değişir bu,sen istersin ama doktorunun öneriside lazım
ank32 nickli bi arkadaş var burda onun burnuna çok benzio megan foxun burnu
en ilginç yorumlar Onur Erol için geliyor bir kısmı burunlarının çok kötü olduğunu hiç tavsiye etmediklerini ,birkısmıda çok çok memnun kaldıklarını yazmışlar aceba hangisi doğru?Burun estetigi icin Prof.Dr.Onur Erol derim baska birsey demem!!!!! 2005 Mayis ayinda Rhinoplasti oldum. En ufak bir sorun dahi yasamadim. Super dogal bir burunum var su anda. Ben soylemeden kimse anlamiyor estetikli oldugunu. Karga burunum oldu peri kizi burnu:) Ustelik oncesindeki nefes alma problemlerimde yok oldu:).
baris cakirin ameliyat ucretini soylesen sorun olur mu?
Merhaba kizlar, buraya yazma sebebim rhinoplasti öncesi deli gibi doktor arastirmasi yapan arkadaslara önerilerde bulunmak icin:)
Bende uzun bir arastirma dönemi sonrasnda Baris Cakira ameliyat olmaya karar verdim. Mart ortasi gibi ameliyatimi oldum.
Istedigim sonucu alamama ihtimali oldugu icin cok korkuyordum, ancak Baris Bey insana büyük bir guven duygusu veriyor, ve korkusuz bi sekilde kapadim gözlerimi ve teslim ettim kendisine burnumu=)
Hicbir sekilde ağrım olmadı , hatta narkoz sonrası cok sasırdım bu duruma.. Hemsire oldugum icin bende bir cok ameliyatı canlı gördüm ve o kirilan septum sonrasi nasl ağrım olmadı hala anlayamiyorum:) Sadece gözlerimde biraz sislik oldu, birde tamponlardan dolayi ilk gece nefes alamadm okadar.
Fulya acibadem hastanesi cok güzel ve hemsireler cok ilgiliydi. Klinik avrupa standardlarinin kat kat üstünde( yurtdisinda calistigim icin biliyorum)
Sözün özü, burnum cok güzel ve dogal oldu, ameliyat sonrasi 4. haftamda kimse operasyon gecirdigimi anlamadi:)
Herkese Baris Cakiri tavsiye edebilirim, fiyat belki diger doktorlardan yüksek olabilir, ama bu sizin icin belirleyici bi kriter olmasn, cunki kesinlikle istediginiz sonucu alacaksiniz:)
Öpüyorum hepinizi, insallah hepinizin istedigi olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?