- Konu Sahibi sarikanarya21
-
ayy inanmiyorum keske bu yazdigini aylar önce koysaydin... cünkü benim en begendigim burunlardan biri emel sayin ve ajda pekkan, hep doktorlarini merak ederdim :gitme:
Ben megan foxun burnunu cok begeniyorum acaba oyle bir burun turkiyede hangi doktor yapa bilirki?
Bu arada kızlar onur erolun ameliyat ettiği herhangi bir ünlü biliyor musunuz?
Merhabalar, şans eseri google da gördüm bu forumu ve dedem hakkında bikaç şey eklemek için hemen üye oldum :) Ben Elif Baran, Prof. Dr. Namık Kemal Baran'ın torunuyum..
Bahsettiğiniz bütün doktorlar eminim başarılıdırlar, zaten estetik cerrahide hastanın memnuniyeti diğer hastalar için birer kartvizittir.
Sizlere dedemi diğer doktorlardan ayıran küçük bir farkı söyleyeceğim: Dedem yaptığı ameliyatları, memnun ettiği hastalarının yanı sıra "yetiştirdiği kişilerle" de bu camiada önemli bir yere sahiptir. Yetiştirdiği bütün doktorlar ona minnettardırlar..
En başta aileden örnek vermek isterim; babam yani Prof. Dr. Cihat Nazmi Baran da Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahtır. Kendisi şuanda Yeditepe Hastanesinde Plastik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanıdır.
Hatta üçüncü jenerasyon olan ben de şuan Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesinde okuyorum. Babam ve dedem gibi olmak istiyorum :)
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz.. iyi bayramlar..
bu bey türkiyenin bir numaralı estetikçisi geçiyor ama tuğçe kazasın o yapılamamış burnunu da yapmış.çok başarılı doktor kabul edilebilir.ama şans galiba.bu arkadaş samimiyetle paylaşmış.yani en iyi doktorda sorun çıkıyosa tabii eğer gerçekse ve diğerlerinde de arkadaşlar dua edelim başka çare kalmadı hehe
en ilginç yorumlar Onur Erol için geliyor bir kısmı burunlarının çok kötü olduğunu hiç tavsiye etmediklerini ,birkısmıda çok çok memnun kaldıklarını yazmışlar aceba hangisi doğru?
Merhaba kizlar, buraya yazma sebebim rhinoplasti öncesi deli gibi doktor arastirmasi yapan arkadaslara önerilerde bulunmak icin:)
Bende uzun bir arastirma dönemi sonrasnda Baris Cakira ameliyat olmaya karar verdim. Mart ortasi gibi ameliyatimi oldum.
Istedigim sonucu alamama ihtimali oldugu icin cok korkuyordum, ancak Baris Bey insana büyük bir guven duygusu veriyor, ve korkusuz bi sekilde kapadim gözlerimi ve teslim ettim kendisine burnumu=)
Hicbir sekilde ağrım olmadı , hatta narkoz sonrası cok sasırdım bu duruma.. Hemsire oldugum icin bende bir cok ameliyatı canlı gördüm ve o kirilan septum sonrasi nasl ağrım olmadı hala anlayamiyorum:) Sadece gözlerimde biraz sislik oldu, birde tamponlardan dolayi ilk gece nefes alamadm okadar.
Fulya acibadem hastanesi cok güzel ve hemsireler cok ilgiliydi. Klinik avrupa standardlarinin kat kat üstünde( yurtdisinda calistigim icin biliyorum)
Sözün özü, burnum cok güzel ve dogal oldu, ameliyat sonrasi 4. haftamda kimse operasyon gecirdigimi anlamadi:)
Herkese Baris Cakiri tavsiye edebilirim, fiyat belki diger doktorlardan yüksek olabilir, ama bu sizin icin belirleyici bi kriter olmasn, cunki kesinlikle istediginiz sonucu alacaksiniz:)
Öpüyorum hepinizi, insallah hepinizin istedigi olur..
onur erola burun estetigi olanlar varmı?
Slm. Türkiyenin en iyi estetik cerrahı tabiki Prf. Dr. Namık Kemal Baran'dır. kendisiyle ilgili çıkmış bi haberden alıntı yaptım. bende bi kaç aya kadar burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum kendisine.ılgilenirsen adresini ve telefonu veririm.
Estetik cerrahi denince akla ilk gelen isimlerden biri Prof.Dr. Namık Kemal Barandır. Asker kökenli olan Baran, yıllarca GATAda görev yaptıktan sonra Gazi Üniversitesinin kuruluşunda bulundu ve ilk rektörlüğünü üstlendi. Kendi dalının duayenlerinden sayılan Namık Beyin marifetli elleri tatlı diliyle bütünleşirken, ünlü isimlerin vazgeçilmez kurtarıcılarından birisi olup çıktı. Ajda Pekkandan Hande Ataizine, Pınar Eliçeden Emel Sayına kadar bir çok ünlü isim onun ameliyat masasına konuk oldu. ılerleyen yaşına rağmen başarı grafiğini sürdürmesinden olacak, ünlü akını halen sürüyor.
Basında fazla görünmeyi sevmeyen Baranın en önemli özelliklerinden birisi de, zenginden alıp fakire veren Robin Hood kişiliğidir. Sosyetiğinden sanatçısına kadar bir çok kişiden binler, hatta milyonlar kazanan Namık Bey, bu birikimlerini yardıma muhtaç hastalara harcamaktan çekinmeyen bir yapıya sahiptir. Amerikalı meslektaşlarıyla beraber bu güne kadar 4 bine yakın insanı cebinden para harcayarak sağlığına kavuşturması onun pek bilinen yönleri arasında değildir. Son olarak Güney Doğuda, mayına basma sonucunda bir uzvun kaybetmiş vatandaşlara el atması ve onlarca kişiyi sağlığına kavuşturması verebileceğim en güzel örneklerden biridir..
ben tv programlarında nazım durak'ı gördüm konuşmalarını dinledim ve bende iyi bir doktor oldugunu düşünüyorum fiyatı hakkında bilginiz var mı burun için
ben olsam ona asla gitmezdim..zira ikinciyi de ona oldum deli gibi pismanim..klinigi hijyen kosullarindan bihaber..ilgisiz ve de hastasiyla iyi iletisim yapmayan tüccar birisi..malesef..
arkadaşlar dar güzel ama kanatları kapanmamış görmüyor musunuz başarısız ameliyat lütfen dikkatli bakın sonra üzülmeyin iyisi varken neden bilgisizce yetinelim sevgiler
bandajım acıldı, sis olmaısna ragmen gayet guzelllll cok mutluyum darısı sizlerin basına.yine ONUR EROL diorum tek gecyorum!
Keşke burdaki tavsiyeleri göz önünde bulundurarak ameliyatımı olsaydım,şu an depresyonda olmazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?