Merhaba arkadaşım izmiri bilmiyorum ama Ankara bahçeci tüp bebek merkezinde Aytaç TOHMA yı,öneririm,genel olarak da bahçeci merkezlerinin laboratuvarı çok iyi araştırmanı tavsiye ederimMerhaba ben 6 yıllık evliyim. Çocuk sahibi olmak istiyorum boru kere devlet Hastanesi'nde aşılama yaptım başarısız sonuçlandı. İkimizin de bir sıkıntısı yok. Önerebileceğiniz tüp Bebek doktorları var mı? Özellikle İzmir ve çevresi olursa daha iyi olur
Misapasa ilgin ve önerin için çok teşekkür ederim araştıracam İNŞALLAHMerhaba arkadaşım izmiri bilmiyorum ama Ankara bahçeci tüp bebek merkezinde Aytaç TOHMA yı,öneririm,genel olarak da bahçeci merkezlerinin laboratuvarı çok iyi araştırmanı tavsiye ederim
Kayseri Acıbadem Mustafa taş öneririm herkes çok memnun Instagramdan başarılarına bakabilirsiniz çok bilgili yurtdışından bile hastası çokMerhaba ben 6 yıllık evliyim. Çocuk sahibi olmak istiyorum bir kere Devlet Hastanesi'nde aşılama yaptıj başarısız sonuçlandı. İkimizin de bir sıkıntısı yok. Önerebileceğiniz tüp Bebek doktorları var mı? Özellikle İzmir ve çevresi olursa daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler
Çok teşekkür ederimKayseri Acıbadem Mustafa taş öneririm herkes çok memnun Instagramdan başarılarına bakabilirsiniz çok bilgili yurtdışından bile hastası çok
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllahİzmir Ahmet Zeki Işık. Sayesinde 21 haftalık gebeyim.
Ahmet Zeki ışık ve irenbe Alper biler isimlerini çok duydum bende Antalya gelecek tüp Bebek merkezinde oldumMerhaba ben 6 yıllık evliyim. Çocuk sahibi olmak istiyorum bir kere Devlet Hastanesi'nde aşılama yaptıj başarısız sonuçlandı. İkimizin de bir sıkıntısı yok. Önerebileceğiniz tüp Bebek doktorları var mı? Özellikle İzmir ve çevresi olursa daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler
Merhaba izmir Medicalpoint Funda Göde , ilk deneme tuttu tüp sorundu. Kızım doğdu suan 5 aylikMerhaba ben 6 yıllık evliyim. Çocuk sahibi olmak istiyorum bir kere Devlet Hastanesi'nde aşılama yaptıj başarısız sonuçlandı. İkimizin de bir sıkıntısı yok. Önerebileceğiniz tüp Bebek doktorları var mı? Özellikle İzmir ve çevresi olursa daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler
Numan Bayazıt. Birçok merkezi denedikten sonra Numan beyde gördüğüm tedavi sonucu anne oldum, ileri yaş ve düşük amh’ya rağmen. Her şeyden önce ihtiyacınız olmayan hiçbir uygulamayı yapmaz, gereksiz ilaç kullanmaz, moralinizi bozmaz. Hemşireleri de kendisi de her şeyiyle mükemmeldir. Bana da buradan birisi önermişti :) Allah kendisinden razı olsun. En iyi denilen merkezlerde korkunç tecrübeler yaşadıktan sonra artık hiç umudum yokken kendisi sayesinde anne oldum, mutlaka gitmenizi öneririm.Merhaba ben 6 yıllık evliyim. Çocuk sahibi olmak istiyorum bir kere Devlet Hastanesi'nde aşılama yaptıj başarısız sonuçlandı. İkimizin de bir sıkıntısı yok. Önerebileceğiniz tüp Bebek doktorları var mı? Özellikle İzmir ve çevresi olursa daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler
Merhaba yorumuzun için çok teşekkür ederim Allah analı babalı büyütsün inşAllahİrenbe tüp bebek merkezi ve Ümit inceboz diyip susuyorum. Eğer hala devam ediyorsa ücretsiz ön görüşmeleri vardı, sayesinde ilk denemede ikizlerim oldu, her gün dua ederim.
Merhaba yorumuzun için çok teşekkür ederim Allah analı babalı büyütsün inşAllah
Merhaba bende Ankara Bahceci Berfu Demir'e gidiyorum. Tavsiye ederimMerhaba ben 6 yıllık evliyim. Çocuk sahibi olmak istiyorum bir kere Devlet Hastanesi'nde aşılama yaptıj başarısız sonuçlandı. İkimizin de bir sıkıntısı yok. Önerebileceğiniz tüp Bebek doktorları var mı? Özellikle İzmir ve çevresi olursa daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler
Medicalpoint volkan emirdar ve funda göde. Laboratuvar ekibi ayrıca çok iyiMerhaba ben 6 yıllık evliyim. Çocuk sahibi olmak istiyorum bir kere Devlet Hastanesi'nde aşılama yaptıj başarısız sonuçlandı. İkimizin de bir sıkıntısı yok. Önerebileceğiniz tüp Bebek doktorları var mı? Özellikle İzmir ve çevresi olursa daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler
Ankara Tolga EcemişMerhaba ben 6 yıllık evliyim. Çocuk sahibi olmak istiyorum bir kere Devlet Hastanesi'nde aşılama yaptıj başarısız sonuçlandı. İkimizin de bir sıkıntısı yok. Önerebileceğiniz tüp Bebek doktorları var mı? Özellikle İzmir ve çevresi olursa daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler
Çok teşekkür ederim amin isteyen herkesin inşAllahAllah razı olsun, sizlere de nasip etsin inşallah rabbim kucağınızı boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?