Türkiyenin öbür ucundayım annem bir kez aramadı

Ben annemin hergün sesini duymak isterim o aramasada ben ararım. Daha fazla konuştuğumuzda olur ama ya sıkıntıdan yada konuşmamız gerekmiştir o yüzden. Fazla alınganlık göstermissiniz. Eşiniz yanınızda diyegözü arkada değildir annenizin..bayram günü rahatsız etmek istememiştir sizi.

bence annen hem meşgül, birde seni arayıp darlamak istememiştir, kızım biraz damatın ailesiyle kaynaşsın diye. ne bileyim kötü düşünme bence, senin zaten canın damatın tarafına gitmekten sıkılmış orada yalnız hissetmişsin de annene bahane bulmuşsun sıkıntıdan bence. eğlenmene bakmalısın.

cocuk gıbı davranmışsınız zaten bir kere konuşmuşsunuz anneniz iyi oldugunuzu ogrenmiş her saat başı sizi arayıp nasılsın diye soramazki:KK14:

Ben ne zaman günde 3-5 kere annemle konustugumu soyledim ki aksine ben annemle normal günlerde 2-3 güne bir konusurum bu gün özel bir gün bayram adı üstünde. Ben hüzünlendim sizdeki sacma tavra bak.

Yav he he.. Ne kadar meraklısınız sürekli pohpohlanmaya. Düpedüz prenses sendromu..:KK14:
Kv ve kp e annemi aradınız mı diye sormak da çook mantıklı bir hareket zaten.
Kimin saçma tavırlı ve saçma insan olduğu belli.. :işsiz:

merhaba sanırım siz annenizin evlenecek olmasindan dolayı biraz hassassiniz ve ilgi görmek istemissiniz.
..yansıttığız bu en azından ..

Basligi okuyunca uzuldum. Konunu okuyunca yok artik dedim. Siz zaten 2 defa konusmussunuz 1 gunde neden bukadar buyutuyosunuz? Siz Bu agresiflikle kendinizi ezdirmezsiniz Masallah. Annenizde bunu bildigi icin ici rahattir. Burda arkadaslar iyi niyetle dogrulari soylemisler siz hemen saldirma moduna gecmissiniz...

Back
X