YoLcu41 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2011 1.732 0 0 - Yurtdışı 17 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi YoLcu41 #1 Anneler merhaba. Umuyorum ki armaizda yurt disindan türkiye'ye gelin gelip hamile kalip cocuk sahibi olanlar vardir. Almanya yada Avusuturya'da dogum yapmaya gidenler oldumu?:44: Sizlere bir kac sorum olacak.:26: Lütfen ses verin burdaysaniz el kaldirin
Anneler merhaba. Umuyorum ki armaizda yurt disindan türkiye'ye gelin gelip hamile kalip cocuk sahibi olanlar vardir. Almanya yada Avusuturya'da dogum yapmaya gidenler oldumu?:44: Sizlere bir kac sorum olacak.:26: Lütfen ses verin burdaysaniz el kaldirin
nazlma İnsanın hayatı, insanın hayalidir. (A. Gide) Kayıtlı Üye 25 Aralık 2011 5.036 3.375 373 1 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi YoLcu41 #2 merhaba canim evet ben dogumumu almanyada yapdim
juno Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2008 4.301 46 0 Diğer 1 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi YoLcu41 #3 ya kızma ama evli bile değilsin doğumla ilgili açtığın bu kaçıncı konu yahu?? doğmamış çocuğa don biçmek bu olsa gerek
ya kızma ama evli bile değilsin doğumla ilgili açtığın bu kaçıncı konu yahu?? doğmamış çocuğa don biçmek bu olsa gerek
YoLcu41 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2011 1.732 0 0 - Yurtdışı 1 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi YoLcu41 #4 juno .!.: ya kızma ama evli bile değilsin doğumla ilgili açtığın bu kaçıncı konu yahu?? doğmamış çocuğa don biçmek bu olsa gerek Genişletmek için tıkla... Sende kizma ama hangi konu ile ilgilendigim kimseyi irgalamaz :)
juno .!.: ya kızma ama evli bile değilsin doğumla ilgili açtığın bu kaçıncı konu yahu?? doğmamış çocuğa don biçmek bu olsa gerek Genişletmek için tıkla... Sende kizma ama hangi konu ile ilgilendigim kimseyi irgalamaz :)
juno Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2008 4.301 46 0 Diğer 2 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi YoLcu41 #5 konu kirliliği yaratıyorsun aynı konuları açarak ayrıca çok çirkin bi üslubun var kötü içerik bildirdim
konu kirliliği yaratıyorsun aynı konuları açarak ayrıca çok çirkin bi üslubun var kötü içerik bildirdim