Yahu merak ediyorum ama okuyamıyorum. Her satırda üç kelime, her paragraf arasında bir reklam. Niye bu şekilde haber paylaşma inadı?
Mune buna bir çare medet...
söylediklerine katılmakla birlikte şunu merak ediyorum o kadar sığınmacıyı alıyoruz onlar için mevcut kamp sayımız yeterli miKimse kusura bakmasın sığınmak zorunda kalmayı anlarım da haritadan il seçip bolluk bereket ve refah içinde yaşamayı ummak neyin kafası
Kendini ve ailesini düşünen en korunaklı yer olan kamplara gider
Kendi ülkelerinde bulamadıkları rahatlığı kolay yoldan türkiyede bulacaklarını umarak geldiler ama buraların da kokuşmaya başladığını hesap edemediler
o zaman o kadar sığınmacı almayacağız demektir.söylediklerine katılmakla birlikte şunu merak ediyorum o kadar sığınmacıyı alıyoruz onlar için mevcut kamp sayımız yeterli mi
söylediklerine katılmakla birlikte şunu merak ediyorum o kadar sığınmacıyı alıyoruz onlar için mevcut kamp sayımız yeterli mi
ema bu uzun yazı şekilde paylaşmasan kaç kez yazdım bir cevap da vermiyorsun
okunmuyor yazdıkların
ema bu uzun yazı şekilde paylaşmasan kaç kez yazdım bir cevap da vermiyorsun
okunmuyor yazdıkların
söylediklerine katılmakla birlikte şunu merak ediyorum o kadar sığınmacıyı alıyoruz onlar için mevcut kamp sayımız yeterli mi
Reklamı sildim! bu taciz olayları aslında çok utanç verici , kimseye yapılmaması gerek ama gün geçtikçe sapıklar ve ahlaksızlar çoğalıyor bunlara bunu yapan yarın bizim kızlarımızada yapar
Herşeyi geçtim de millet 1 tanesini bulamazken bunlar nasil 100 ü aşkın iş bulmuş bu kadarcik sürede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?