- Konu Sahibi Nanelimonlupastil
Kızlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Bulundugumuz mahalleye Iraklı bir aile taşındı. Baba burda ssk'sız bir işte çalışıyor. Lakin küçük kızları 4 yaşında ve hasta. Yürümekte zorluk çekiyor. Anneyle konuştuğum kadarıyla doğumdan bel açıklığı olarak dünyaya gelmiş. Orada ki doktorlar tedavi amaçlı birşey yapmamışlar. Türkiye'ye gelene kadar çocuk yürüyemiyormuş. Iraklı bir arkadaşı yardım etmiş ve burada Beylikdüzünde ameliyat olmuş. Kızın sırtındaki kese alınmış. Kız yürümeye başlamış lakin şuan tekrar ameliyat olması gerekiyor. Sağ ayağını hissetmiyor. Yürürken cok zorluk cekıyor.Büyük ve küçük abdestini kaçırıyor. Kız daha çok küçük olduğu için psikolojik anlamda da kendini kötü hissediyor.(
Bu konuda sizden fikir almak istiyorum.Ailenin durumu yok. Baba 1100 maaş alıyor ve 500 ev kirası veriyorlar.
Lakin çalışma izinleri ve ssk olmadığı için doktor maliyetleri nasıl olur bilemiyorum. Yakınlarında bu hastalığı yaşayan birileri varsa beni yönlendirebilirmi? Şu doktor iyidir....vb ya da tedavide izlenecek yol ve gidişat hakkında nasıl bilgi edinebilirim?
Şunuda düşündüm lakin ne derece doğru olur bilmyorum.
Türkmen aile olduğu için yanımda bakıcı olarak gösterip ssk ödeyip çalışma izni alabilirmiyim?
Çalışma izni almak sıkıntılı bir süreç anladığım kadarıyla.İşin içinden çıkamıyorum.Her biriniz hayat tecrübesi fazla olan insanlarsınız ve bu konuda benim sizin fikirlerinize ihtiyacım var.
Bu konuda sizden fikir almak istiyorum.Ailenin durumu yok. Baba 1100 maaş alıyor ve 500 ev kirası veriyorlar.
Lakin çalışma izinleri ve ssk olmadığı için doktor maliyetleri nasıl olur bilemiyorum. Yakınlarında bu hastalığı yaşayan birileri varsa beni yönlendirebilirmi? Şu doktor iyidir....vb ya da tedavide izlenecek yol ve gidişat hakkında nasıl bilgi edinebilirim?
Şunuda düşündüm lakin ne derece doğru olur bilmyorum.
Türkmen aile olduğu için yanımda bakıcı olarak gösterip ssk ödeyip çalışma izni alabilirmiyim?
Çalışma izni almak sıkıntılı bir süreç anladığım kadarıyla.İşin içinden çıkamıyorum.Her biriniz hayat tecrübesi fazla olan insanlarsınız ve bu konuda benim sizin fikirlerinize ihtiyacım var.