Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda Dekorasyonutürkoğlu mobilya şirinevler bu firmayı bilen var mı tavsiye eder misiniz.
malesef hiçbir bilgi edinemedim dolayısı ile de güvenip yaptıramadım . Timaşta altuntaş mobilya olsa gerek adı yada ona benzer 2 kişinin işlettiği biri 30lu yaşlarında renkli gözlü karadeniz şiveli diğeri ise beyaz saçlı kısa boylu baya kilolu kalın sesli biri. yatak odamı burda yaptırdım 3300 lira mdf bir yatakodası takımı için ücret ödedim . yaklaşık 1 hafta geç teslim ettiler. Telefonda soruyorum verdikleri cevap bitmedi kardeşim bitse gelip takarız herhalde ne arıyorsun tarzında idi . Lanet olsun gecenin 2sinde montajı bitirdiler sanki ilk defa yapıyorlar. Bazamın ayaklarını ve gardolabın stoplarını getirmemişler bir daha gelip takmadılar öyle elimize tutuşturdular. Bazanın zeminine gelecek tahta büyük kesilmiş gelip düzelticez geç oldu dediler en sonunda gelmeyince biz bir marangozda kestirdik o kadar işimizin arasında hem zaman hemde para harcadık. Anlaşırken 2 yıl garantili dediler sonrasında fatura istedik birde kdv mi ödeyelim dediler. Kullandığımızın 4. ayında sürgülü kapılarımdan 1 tanesi aşağı düştü (eğilmek anlamında) itemiyorum çekemiyorum sürekli gardolabımın zemin tahtası çiziliyor. Tüm bunların üzerine köpek muamelesi görüyorum. Kesinlikle işini bitirmeden parasını asla verme bir tutacakda taksalar garanti belgesi de vercek olsalar yapmadan verme. Sormak istediğin birşey olursa yine sor gelinlik aldın mı ? ev tuttun mu ?