Turner sendromu

Canım.benimde her seyi normaldi ensesi burnu falan bizde perinatoloniye gittik daha nipty test sonucu cikmamisti down dan supheleniyorlardı doktor her seyini inceledi daha çok kucuk ama engelli bir bebek diyemem saglikli duruyor dedi cok sevindik sonra somuc turner sendromu geldi amniyosentez dediler bana ama bebekte bir anormallik olmadigi surece turner sendromu sonlandirilmiyor her hastane kabul etmiyormus biz nereden bilelim turner sendromu ne cok kortuk kotu bir hastalık sandık ertesi gun hemen ozel bir klinikte kurtaj oldum cunku bekleyemezdim daha fazla bağlanamazdım vaz geçerdim keşke bekleseydim ama bekletmeyen allahta vardır bir hayır o bebegimden sonra 2 tane daha kaybettim kan pıhtılaşması oldugu ortaya cikti simdi kan sulandirici igne kullanıyorum doktor sen aldirmasanda birkac haftaya kalbir durardı sende çok pıhtılaşma var dedi bana ama aldırdığım gün facebookta turner sendromu gruplarına rastaldım konuştum ailelerle gayet normal çocuklar biliyormusun sadce bazıları uzamıyor hormon ignesi vuruyolar ergenlige kadar benden uzun olmuslar zeka ve fiziklsel olarak da normaller o grubu gorunce maf oldum ben ne yaptım diye ama kürtaj oldugum gunun gecesi karşıma çıkaran Allahında vardır bir bildiği ben onun pişmanlığında yanıyorum canım lutfen o gruplara üye ol ailelerle konuş ve ultrasonda kotu bir durum olmadikca aldirmayı düşünme gerçekten çok güzeller

Baksana şunlara anneleri paylaşmış yabancı gruplar da var ceviriden sorabilirsin

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-03-22-32-16-491_com.facebook.katana.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 339
  • Screenshot_2023-09-03-22-32-08-690_com.facebook.katana.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 297
  • Screenshot_2023-09-03-22-31-56-505_com.facebook.katana.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 296
  • Screenshot_2023-09-03-22-31-47-191_com.facebook.katana.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 317
  • Screenshot_2023-09-03-22-31-03-825_com.facebook.katana.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 220
Baksana şunlara anneleri paylaşmış yabancı gruplar da var ceviriden sorabilirsin
Maşallah yavrucaklar bahtlarıda kendileri gibi güzel olsun inşallah.. haberi alınca çok yıprandım Allah affetsin evet aklımdan aldırmak bile geçti düşünmüyorum bu ihtimali perinatolog ve gerekli görürse amniyosentez sonuçlarına bakacağız rabbim inşallah yanıltır buradan biriyle daha konuştum onun testi yanlış pozitif vermiş bebeğinde bu sendrom yokmuş amniyosentez ile öğrenmiş inşallah benimde öyle olur Allah'ım sizede ferahlık versin vardır her serde bir hayr .. teşekkür ederim bilgiler için

İnşallah temiz çıkar canım ama çıksa bile korkma bu hastalikta en belirgin ense kalinligidir o sende normal cikmis ağır bi rahatsizligi oldugunu sanmıyorum çoğu kisi doğumda ya da bebek dogduktan sijra boyu uzamayınca doktora goturup ogrenmis herkez biz gibi hanilrlikte bile öğrenmiyor allahın izniyle birsey olmaz

İnşallah.. dualarınıza talibim Allah için.. rabbim kimsenin yavrusuna en küçük hastalığı dahi vermesin sağlıklı eylesin aminn

Merhaba siz kaçıncı haftada sonlandırdınız acaba ? Benim 19.haftam ve sonlandırılmaz deniliyor

Merhaba siz kaçıncı haftada sonlandırdınız acaba ? Benim 19.haftam ve sonlandırılmaz deniliyor
Merhaba canım benimde sonlandırılmıyordu 13 haftalık yasal olmayan yollarla sonlandırdık ama pişmanım ultrasonda sıkıntı yoksa büyûk ihtimal bebeğin sağlıklı turner sendromu kotu bisey değilmiş ben sonlandırdıktan sonra anladım beni kimse bilgilendirmedi ben seni bilgilendiriyorum gerçekten kötü bişey değil mozaik turnerler aynı biz gibi zaten tam turner sendromoulae da sadece üreme organlar⁸ gelismiyor anne olamıyor veya adet gormüyor boyları uzamıyor onuda hormon igneleriyoe uzatiyolar benden uzundu birkac tane gordugum yoksa zeka ve bedensel bir engelleri olmuyor 22 gün önce doğum yaptım rabbim evladımı bana bağışlasın sağlık sıhhat versin anne olumca anladım evlada kıyılmaz rabbim affetsin

Eklentiler

• IMG_20240322_141412.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 178
Oyu maşallah Rabbim size bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…