turra Burun Estetiği Ameliyatı

turra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2010
135
0
46
Kahramanmaraş
kızlar bugun 6. gunum ve dun de Can bey alcımı cıkardı ve yenıden bır alcı yaptı..bana gostermedı yenı seklını ama kendısı guzel olmuş dedı..ınş.. ben de begenırım..kızlar bır sey sorucam bu bandajıda sıcaktan ve sudan korumak zorunda mıyım?

canım öncelikler cok geçmiş olsun..sıcaktan korumana gerek yok ama su degerse tabiyki kalkabilir bandaj atar onun için fazla degdirmemeye calış

canım öncelikler cok geçmiş olsun..sıcaktan korumana gerek yok ama su degerse tabiyki kalkabilir bandaj atar onun için fazla degdirmemeye calış

anladım sagol cnm..pekı sımdı netın basındayım kendımı rahat hıssetmıyorum yanı oturmamalı mıyım acaba?gercı gecenlerde yyıne gırdım sonra gırmeseydım dıyordum abartıyor muyum acaba?neler yapmamam lazım bu hafta ıcınde?

bi kere ulturaviyole ışınlarından koruncaksın buna pcde tv de dahil güneş kremini evde bile sür her gün fazla oturma kafanı fazla egilme yani biraz daha dinlen sürekli yat demiyorum ama kendinide yorma fazla

bi kere ulturaviyole ışınlarından koruncaksın buna pcde tv de dahil güneş kremini evde bile sür her gün fazla oturma kafanı fazla egilme yani biraz daha dinlen sürekli yat demiyorum ama kendinide yorma fazla

gunes kremı demıssın ama benım hala burnumda alcım var nasıl surucem yuzumun duger kısımlarına mı?bıde hangı kremı onerırsınız?Bu arada bırıncı alcım pazartesı acıldı bu ıkıncısıde cumartesı gecesı banyo yapmamı soyledı doktorum, kendınden dusecek dedı ama benım burnumda kullandıgı alcı bıldıgımız alcı yanı bu yenı bandajlardan degıl bunun bır dezavantajı olur mu?yıkandıgımda alcı duser alttakı sargılar cıkmaz dıye tahmın edıyorum ozman da onları da cıkarmam gerkıyor mu?

yüzünün diger kısımlarına sür ..ben normal güneş kremi koruması yüksek faktörlü krem kullanmıştım markası cok önemli değil..canım benimde bildiğin alcıydı banyo yapıp bana gel demişti yumuşatıp kolayca cıkması için bi dezavantajı olmaz bende olmadı yani..anladığım kadarıyla sen alcını kendinmi cıkar dedi doktorun... esasında doktoruna bunları sorup ona göre yapsan daha iyi olur sana nasıl dediyse öyle cıkar derim..

ne kaaadaaraa yapioooo??

ne kaaadaaraa yapioooo??acep???bbbbbb

ne kaaadaaraa yapioooo??acep???bbbbbb

muayanesını aradıgımda bayan 3 bınden baslayıp 4 bıne kadar cıktıgını soylemıstı ama ındırım yapıyor Can bey burnuna ve maddı durumuna gore bence..cunku ben de ındırım yaptı makul bır fıyat verdı sagolsun..kendısıyle gorus yanı..

evt bana banyo yap duser dedı tekrar gel demedı..baska ıkıncı alcsıını cıkarmaya dr.a gıdeenler oldu mu aranızda?
yaa dr.um benı soruların oldugunda arayabılırsın dedı ama ben amelıyattan berı aradım kac kez kendısını cekınıyorum aslında yeter demesınden:))

ikinci alçıyı neden yaptı anlamadım yani ilk defa duydum bi de sen doktoruna sormadın mı neden yaptığını

ikinci alçıyı neden yaptı anlamadım yani ilk defa duydum bi de sen doktoruna sormadın mı neden yaptığını

yapılıyor kı neden bu kadar sasırdın ıkıncı dedıgım ılkı gıbı degıl darbelerden korunmaası amaclı..

kızlar ben gecen carsamba amelıyat oldum ılk alcımsa pazartesı gunu alındı yanı 5 gun olmuş oluyor ama burada okudugum kadarıyla cogu kısının hep yedıncı sekızıncı gununde alınmış bu benı tedırgın edıyor sızce bu onemlı mı?...

elım ıster ıstemez burnuma degdıgı oluyor mesela ben namaz kıldıgım ıcn abdestı alırken yuzumu yıkamıyorum tabı ama acık olan yerlerı yıkayıp alcılı yerı ısslak elımle hafıf ustunden gecıp hafıfte burnumun ucuna degdırıyorum bı sey olur mu yanı hafıf suyla dokunmam zaralı olur mu?

kızlar bugun banyo yapmam lazım ama korkuyorum alcım cıkacak ondan sonra yuzumu nasıl ve neyle yıkamalıyım?cunku 10 gundur burnum sarılı yuzum ve burnum cok yaglandı ama elımı burnuma surmeye korkuyorum bana yol ggostern .. sız banyoda ve lavaboda yuzunuzu ve burnunuzu nasıl yıkıyorsunuz ve luf kullanıyor musunuz???acıl cvbbbbbbbb

Geçmiş olsun ve de hayırlı olsun..:) Umarım istediğin gibi olmuştur...Hiç endişelenme nazik hareketlerle herzaman neyle yıkıyorsan onla yıkıyabilirsin..Yada sıvı yüz temizleme sabunları var..Ben sebamed kullanıyorum hala...
Kolayca çıkacaktır bandajın...Ben anlatmıştım daha öncede nazarı değen bir tanıdık gelmişti ve beni ter bastı...:) O terle beraber löp diye düşmüştü bandaj :))
Bu arada güneşten korunmaya ikkat et...Ben şapkasız hiç bir yere çıkmıyordum..Güneş gözlüğüde kullanamıyacaksın 2-3 ay...Şapka en iyi çözüm...Mümkün olduğunca çok sıcak saatlerde çıkmamaya çalılş yinede...
Tekrar hayırlı olsun güle güle kullan...

ne güzel bende bu hayalime kavuşsam zor mu oluyor daha yeni olmuşsun acın var mı senin adına sevindim

tesekkur edıyorum mıkado yardımın ve destegın ıcın:))Can bey sana da ıkıncı bandajı sararken uste alcı koymus muydu şu beyaz bıldıgımız alcıdan...dıger doktorların kullandıgı yenı bandajları kullanmıyor mu en azından ben de kullanmadı..Banyo yapmadım hala sonuc nasıl bılmıyorum yapıncaa alcının dusecegınden emınım ama alltakı bandajın dusecegını sanmıyorum onu kendım cıkaracam ınş. burnuma bır zarar vermem...Bu arada ne kadar sure gunese cıkmamamk lazım??

ne güzel bende bu hayalime kavuşsam zor mu oluyor daha yeni olmuşsun acın var mı senin adına sevindim
cok zor degıl ,amelıyat hıc zor degıl(bızım acımızdan:))..sonrası dıkkat,sabır ıstıyor o kadar..arada bır hafıf agrım oluyor o da cok normal..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…