Turşusunu kuracakmışım

Uzmanhnm

Ne ararsan içinde,onu bulacaksın yanında..
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
466
345
103
evet bu lafı 5 yıllık eşimden duydum çocuğumdan filan değil,baya baya evlendirilmeyen çocukların annelerine söylediği laf! Ne için? Arkadaşlarıyla dışarı çıkacak akşamı geceye bağlayacaklar,bunda da değil derdim alkol vs yok,öyle dışarda yemek çay muhabbet edecekler tamam yapsınlar,ama iş bana gelince ya en yakındaki parka gideriz ya tv izleriz,o da maç yoksa benle aynı odada oturur,işi yoksa yani.. benim başka işim varsa söylenir durur iyice koptun sen de filan gibi..
Ama onun işi varsa taviz yok tabi..
Atamıyorum içimden bu sözlerini,bi sürü şey var aslında anlatılacak ama benimle evde olmayı turşu kurmak gibi ğörmesi son damla oldu..

bazen ilişkide kopmalar olabiliyor, ayrı vakit geçirmeye başlamışsınız ve bunun farkında olan siz olmuşsunuz. Hepmi böyleydi ilişkiniz ? Karşılıklı konuşup ortak ilgi alanlarınıza yönelip birlikte vakit geçiremezmisiniz .

Ara sıra tabi ki olur ama bende anlamıyorum bu erkekleri hem evde eş , çocuk olsun , yuva olsun hem de bekar gibi istediğim an istediğimi yapayım..
Evlisin yahu hayatındaki insanın da fikrini al, planını sor sonra güle güle...

kusura bakma ben de neye bozulduğunu çok anlayamadım. dışarı çıkması problem değil diyorsun bırak çıksın. çıkma diyeceğine ok git, ama cumartesi de benimle program yapman şartıyla diyebilirdin

arada o çıksın, arada siz çıkın, arada birlikte çıkın. Neyi büyütüyorsunuz bu kadar?
Sizinle çıkacağı zaman programı siz yapın. Eğer gelmek istemediği terler varsa aklınızda arkadaşlarınızla gidin siz de...

Bu lafta da bir şey Yok bu kadar :) ben de arada kullanırım.ç, hiç alınılacak bir şey olduğunu düşünmedim.

arada o çıksın, arada siz çıkın, arada birlikte çıkın. Neyi büyütüyorsunuz bu kadar?
Sizinle çıkacağı zaman programı siz yapın. Eğer gelmek istemediği terler varsa aklınızda arkadaşlarınızla gidin siz de...

Bu lafta da bir şey Yok bu kadar :) ben de arada kullanırım.ç, hiç alınılacak bir şey olduğunu düşünmedim.
Bambaşka bir şeyi tartışıyorduk sonra birden durup senin derdini biliyorum ben tek derdin hep evde oturayım da turşumu kur! Ama öyle sakin değil bağıra çağıra elindekileri fırlatarak,öyle bir öfke birikmişliğiyle..

Siz de çıkın dışarı onun yaptığı gibi. çok ilgilenmeyin. biraz kendinizi geri çekin sonra o tıpış tıpış size gelir. kaçan kovalanır misali. :)

Bende arkadaslarıyla dışarı cıksın diye gözüne bakıyorum
Adam akıllı konussanız tamam git ama benide oraya bigün götür vs gibi

Gezme sırası size gelince laf etmesine, kota koymasına mı bozuksunuz?

Dinlemeyin siz de. Ciddiye almayın dediklerini. "Bana karışırsan sana karışırım" deyin gidin gezin.

Çiftler tek başına plan yapabilir bence. Her akşam olmadığı sürece bence gayet normal..

annemin bir arkadaşının lafı vardı karşındakinin tatlı tatlı bilmemne yapacaksın diye..

şimdi adam tam arkadaşlarıyla çıkacağı sıra veya bunun muhabbeti yapılacakken sen kalkıp seninle vakit geçirmiyor üzerine konuşmaya başlarsan haklıyken haksız konuma düşersin.
adamdan seni bir yerlere götürmesini bekleme. farklı bir zamanda yap programını sen götür. böyle böyle birlikte bir şeyler yapmaya alışırsınız hatta yapmadığınız zaman eksiklik hissedilir.
adam evde otururken bit gibi sürekli dibinde duramaz ya. önemli olan çok zaman geçirmek değil kaliteli zaman geçirmek.
ha sen program yapıyorsun ona da sorun yapıyor seninle çıkmıyor vs ise o zaman yap kavganı..

Bambaşka bir şeyi tartışıyorduk sonra birden durup senin derdini biliyorum ben tek derdin hep evde oturayım da turşumu kur! Ama öyle sakin değil bağıra çağıra elindekileri fırlatarak,öyle bir öfke birikmişliğiyle..

Sesini yükseltmesi kötü. Benim eşim sinirlenince Benimle konuşmaz.
Yada sesini yükselteceğini düşünsem yanında kalmam.
Siz de böyle bir ortam oluşmasına izin vermeyin.
Ama dışarı çıkma konusu aranızda problem oluyor gibi görünüyor. Eğer fazla dırdır yapıyorsanız yada bu konuda sıkıyorsanız kendinizde bunu değiştirmeye çalışın.

annemin bir arkadaşının lafı vardı karşındakinin tatlı tatlı bilmemne yapacaksın diye..

şimdi adam tam arkadaşlarıyla çıkacağı sıra veya bunun muhabbeti yapılacakken sen kalkıp seninle vakit geçirmiyor üzerine konuşmaya başlarsan haklıyken haksız konuma düşersin.
adamdan seni bir yerlere götürmesini bekleme. farklı bir zamanda yap programını sen götür. böyle böyle birlikte bir şeyler yapmaya alışırsınız hatta yapmadığınız zaman eksiklik hissedilir.
adam evde otururken bit gibi sürekli dibinde duramaz ya. önemli olan çok zaman geçirmek değil kaliteli zaman geçirmek.
ha sen program yapıyorsun ona da sorun yapıyor seninle çıkmıyor vs ise o zaman yap kavganı..
Evet hiç bir planımı sevmez ille arıza çıkarır. Promosyon kahvaltılardan aldım netten sürpriz yapayım dedim bana niye emri vaki yapıyorsun dedi bir sürü bıd bıd bıd konuştu zehir etti canım ğünü.. bi yere gitsek ki nadiren ğidersek kös kös oturur sarece çay içer etrafa bakar kalkalım der

Sesini yükseltmesi kötü. Benim eşim sinirlenince Benimle konuşmaz.
Yada sesini yükselteceğini düşünsem yanında kalmam.
Siz de böyle bir ortam oluşmasına izin vermeyin.
Ama dışarı çıkma konusu aranızda problem oluyor gibi görünüyor. Eğer fazla dırdır yapıyorsanız yada bu konuda sıkıyorsanız kendinizde bunu değiştirmeye çalışın.
İzin istemez bildirim yapar zaten ama ben bunu sorun etmem sorun binları benimle ve oğlumla yapmaya gelince hep bi bahane bulması

Evet hiç bir planımı sevmez ille arıza çıkarır. Promosyon kahvaltılardan aldım netten sürpriz yapayım dedim bana niye emri vaki yapıyorsun dedi bir sürü bıd bıd bıd konuştu zehir etti canım ğünü.. bi yere gitsek ki nadiren ğidersek kös kös oturur sarece çay içer etrafa bakar kalkalım der

vala o zaman çocuğu bırak annenlere felan bir gün sağlam arıza çıkar. gerekirse kavga gürültü, gerekirse trip vs neyse artık. ailesiyle güzel vakit geçirmeyen, geçirdiği zaman sürekli sorun çıkaran adam dünyanın en iyi adamı olsa ne olur??

Back
X