Turşusunu kuracakmışım

İzin istemez bildirim yapar zaten ama ben bunu sorun etmem sorun binları benimle ve oğlumla yapmaya gelince hep bi bahane bulması
bence taviz tavizi doğurmuş,
bunlar bir günde olmadi herhalde.
rahatsız olduğunuz bir davranışa ilk seferinde tepki vermezseniz böyle cozutuyorlar.
alın karşınıza konusun, inceden sizi kaybedeceği sinyalini verin.
düzelmiyorsa da gerçekten gidin.
hayat böyle geçmez
hakkınızda hayırlısı olsun

sureklı sızı bırakıp dısarı mı cıkıyor ?
arada o cıksın arada sız ama hep sız evde durup o dısardaysa burda sorun var demektır

Kış gelince ararsın o turşuyu de geç
alkol filanda yoksa biraz rahat bırak çok düşünce kendilerini vazgeçilmez sanıyorlar

evet bu lafı 5 yıllık eşimden duydum çocuğumdan filan değil,baya baya evlendirilmeyen çocukların annelerine söylediği laf! Ne için? Arkadaşlarıyla dışarı çıkacak akşamı geceye bağlayacaklar,bunda da değil derdim alkol vs yok,öyle dışarda yemek çay muhabbet edecekler tamam yapsınlar,ama iş bana gelince ya en yakındaki parka gideriz ya tv izleriz,o da maç yoksa benle aynı odada oturur,işi yoksa yani.. benim başka işim varsa söylenir durur iyice koptun sen de filan gibi..
Ama onun işi varsa taviz yok tabi..
Atamıyorum içimden bu sözlerini,bi sürü şey var aslında anlatılacak ama benimle evde olmayı turşu kurmak gibi ğörmesi son damla oldu..
Siz de program yapın , dışarı çıkın ve gezin .

evet bu lafı 5 yıllık eşimden duydum çocuğumdan filan değil,baya baya evlendirilmeyen çocukların annelerine söylediği laf! Ne için? Arkadaşlarıyla dışarı çıkacak akşamı geceye bağlayacaklar,bunda da değil derdim alkol vs yok,öyle dışarda yemek çay muhabbet edecekler tamam yapsınlar,ama iş bana gelince ya en yakındaki parka gideriz ya tv izleriz,o da maç yoksa benle aynı odada oturur,işi yoksa yani.. benim başka işim varsa söylenir durur iyice koptun sen de filan gibi..
Ama onun işi varsa taviz yok tabi..
Atamıyorum içimden bu sözlerini,bi sürü şey var aslında anlatılacak ama benimle evde olmayı turşu kurmak gibi ğörmesi son damla oldu..
sen hep yanımda dur, benim işim olunca ben giderim ama senin işinin olmaya, bensiz gezmeye tozmaya hakkın yok... düpedüz bencil bir eşe sahipsin... sen onun boş anında plan yapmak zorunda değilsin.biraz da o sizi beklesin.

bi yere gitmek için ona bağlı olmayın. siz de gezin başkalarıyla.

son zamanlarda evliliklerin genelinde olan sorunlar ya sevgi bitiyor, ya hayat sıradan geliyor , ya heyecan kalmıyor, ya bir dertleri var bizden sakladıkları ya da biz çantada kekliğiz...
iyi günde kötü günde diye başlıyoruz birlikte hayata ama evdeki hesap çarşıya uymuyor bazen...

Kendin planlar yap ve çık.O evde yalnız kalsın.Beraber vakit geçirelim diye şikayetlenme hiç.O "N'oluyoruz?" diye düşünüp harekete geçer.

Back
X