- 1 Mart 2011
- 272
- 46
- 323
- Konu Sahibi usengecbayan
Çoook teşekkürler![]()
Bişey değil, turuncu saçtan fenalık gelen biri olarak doğru boyayı bulunca paylaşmak istedim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çoook teşekkürler![]()
Bişey değil, turuncu saçtan fenalık gelen biri olarak doğru boyayı bulunca paylaşmak istedim:)
Eki Görüntüle 1207840 Ben yeni boyadım sonuç bu oldu:)
AY valla cok güzel olmus nefret ettim şu turuncudan(( bende deneyeyim teşekkürler.
Çok teşekkürler, lorealin recital olanı olmasına dikkat edin, excellence turuncu yapıyor. İlk boyamada epey gider turunculuk ikinci boyamada renk tam oturur diye düşünüyorum. Ben kurtuldum turuncudan darısı başınıza:) Birde saçınız uzun iki kutu boya almayı unutmayın:)
tamam canım cok teşekkürler son olarak benim sacıma 8.1 acık kalıyor, yine de 7.1 boyamak yerine 8.1 boyasam yanlış bişey yapmış olmam değilmi saç rengim acılır mı ? acılırsada turuncu turuncu acılmaz dimi :)
Pek bilgim yok ondan cok soruyorum :/
turunculuğu gidermek için mavi boya öneriliyor peki mavi boyayı nerde bulabilirim
canım sacın yine cok turuncu değil benim sacım tamamen turuncu gibi yani pek anlamıyorum sactan ama güneste hürrem sacı gibi
fotosunu da atıyorum
Eki Görüntüle 1204100