- 24 Haziran 2015
- 26
- 2
- 1
- 33
- Konu Sahibi drasistan_23
-
şu anki saç rengim..
çok zor oldu:/ ombreli yerleri tekrar orielle açtırdımsakın elleme, bayıldım bayıldım rengine.. nasıl ombreyle diplerin ton farkını bu kadar güzel eşitleyip tek ton yakalayabildin?
güzel duruyor ama tek saç olarak bakınca bu renkler güzel dururken yüzle uyum sağlamayınca sevmiyorumşu anki saç rengim..
evetgüzel duruyor ama tek saç olarak bakınca bu renkler güzel dururken yüzle uyum sağlamayınca sevmiyorum
senin de öyle sanırım değişmek istediğine göre
çok zor oldu:/ ombreli yerleri tekrar orielle açtırdımsonra 11.1 boyadım kendım aama yer yer yine turunculuk var bundan sonra acaba 9.1 9.3 mü devam etsem hem yeşillenme hem turunculuktan kurtulurum dıye dusunuyorum .
canım bunları şimdi çektim makyajsız halimle :/9.1 ile devam et madem turunculuk istemiyorsun ama kahve göze hafif sıcak yansımalı sarılar gidiyor aslında.. şu haliyle yüzünün de göründüğü bir foto at istersen sana öyle geliyor da olabilir çünkü..
evet renk güzel olsada yüzünle doğallığı sağlaması lazım canımevetgöz rengim koyu kahve kaslarım koyu renk cildim buğday ama yazın yanınca cok esmerleşiyorum bu sebepten bu sac renginin ya dipleriyle oynamam gerek yada değiştirmem gerek böle çok yapay duruyor doğal değil..
ben yüzüme hiç gitmediği tanısındayım sence :/evet renk güzel olsada yüzünle doğallığı sağlaması lazım canım
dipleri 9.1 yapsanda bu renk yine aynı kalır pek değişmez küllülerde turunculuğu tam alamıyorcanım bunları şimdi çektim makyajsız halimle :/
tabi solgun gösteriyor biraz ama çok kötü değil ama oldum olası turucumsu renkleri sevmemben yüzüme hiç gitmediği tanısındayım sence :/
kesinlikle şimdi saçımda 11.1 var bunun üstüne 9.1 denicem bakalım yeşilenme fln yapcak mı?tabi solgun gösteriyor biraz ama çok kötü değil ama oldum olası turucumsu renkleri sevmem
geçende arkadaşım yaptırmış 9.1 küllü sarı demiş bildiğin turuncu yapmış açıkcası kuaförlerde beceremiyor
dipleri 9.1 yapsanda bu renk yine aynı kalır pek değişmez küllülerde turunculuğu tam alamıyor
kaş rengin koyu değilmiş aslında
uyumsuz durmuyor ama belki dipleri küllü kumral yapsan 7.1 ile daha seversin tabi koyulaşır biraz
hmm tatlım istemiyorsan deneme açık istiyorsun belli kibu kadar açmışken 7,1 kadar koyultmak? çok mu koyu olur acaba tarakla sadece diplere uygulasam mı ki ara ara belki röfle gbi olur ne bilm evde de var aslında 7.1 demiyim mi?
kesinlikle şimdi saçımda 11.1 var bunun üstüne 9.1 denicem bakalım yeşilenme fln yapcak mı?
koyu renk çok kullandım şimdi yaparım dip itici gelir gözüme tekrar açtıramamda diye düşünüyorumbi dene bakalım önce 9.1 sonra 8.1 yaparsın olmazsa sonrasında da 7.1 kadar inersin direk koyultma belli ki istemiyorsun
birde turunculuk azaltıcı igora 0.22 ürünü var onu denesen burda arkadaşlar biliyordu bendeKilicBaligi arkadaşdan duymuştum boyaya ekleniyor çok minik miktarda
canım bunları şimdi çektim makyajsız halimle :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?