Tutamayacagim kendimi beni engelleyip engellemedigini nasıl öğrenebilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biliyorum inanın artık herşeyin farkındayım. Önceden hayatıma kimseyi gerçekten almıyordum ama öyle değil artık karşıma biri çıkınca değerlendiriyorum körü körüne bağlı değilim inanın. Olay çok yeni çok taze engellememis olsa da bişey değişmez zaten ben onun hem suçlu hem güçlü olmasına dayanamıyorum çok zoruma gidiyor aldırış etmeden duramıyorum biliyorum böyle olmamalı ve gelecekte sirf bunları yazdığım için bile utanacagim hislerimden utanacagim ama şuan ki bu berbat hisler peşimi bırakmıyor.
Allah aşkına adamda zaten karakter olsa sevdiği kadın varken senle mesajlaşmaz. Adam onu düşünmemiş ben suçluyum birde üstüne engellersem üzülür diye seni mi düşünecek. Böyle şeylere önem veren bir adam olsa zaten sevgilisi varken senle mesajlaşmazdı. Yalnız sen bu adamın böyle peşine düşerek o adamı sevgilisinin gözünde adamı hakı çıkartırsın en fazla. Kadın takip ettiğini öğrense adam iyice üste çıkar bak gördün mü o peşimden koştu diye. Şimdi watsap yüzünden kırıldığını söylediğin gururun o zaman iyice ayaklar altına düşer haberiniz olsun

Allah aşkına adamda zaten karakter olsa sevdiği kadın varken senle mesajlaşmaz. Adam onu düşünmemiş ben suçluyum birde üstüne engellersem üzülür diye seni mi düşünecek. Böyle şeylere önem veren bir adam olsa zaten sevgilisi varken senle mesajlaşmazdı. Yalnız sen bu adamın böyle peşine düşerek o adamı sevgilisinin gözünde adamı hakı çıkartırsın en fazla. Kadın takip ettiğini öğrense adam iyice üste çıkar bak gördün mü o peşimden koştu diye. Şimdi watsap yüzünden kırıldığını söylediğin gururun o zaman iyice ayaklar altına düşer haberiniz olsun
Çok haklısınız karaktersiz işte ama hiçbir yerden takip etmiyorum artik ben artık ilgilenmemeye calisacagim ben değil sevgilisi dusunsun

Benimde merak ettiğim birşey var.
Birini whatsappdan engelledim ama profiline girince hala son görülme (engelledikten sonraki saatler) saatini ve profil fotosunu görüyorum.
En azından son görülmelerini görmemem gerekmez mi engelleyince?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X