Tutan tutmayan

bende ilk denememde tuttu fakat bebeğiminn kalbi atmayınca aldırdık şimdi bu ay dondurulmuşlarımla yola devam edicem

bende eylul ayında ılk tup denemem negatıf 2010da dondurulmuslarla yola devam etmeyı dusunuyoruz

canım ne yazıkki ilk denemem negatif
inşallah ikincide pozitifi görmek nasip olur:Saruboceq:

bir negatif de benden..eylulde ilk deneme negatif...7-8 ay sonra belki 2.yi deneyecez...insallah hepimizin yuzu guler..

benimde 2 olumsuz aşılamadan sonra ilk tüp bebek denemem ve sonuç pozitiffffff.....11. günde değerim 358 çıktı...inşallah sonuda böyle gzl olur....

merhaba bayanlar.Benim ilk denemem mayıstı ve negatifti.Şimdi dondurulmuşları denicez.28 inde transfer var.

kızlar benimde ilk denememde tuttu ama 6,5 aylık 400 gr doğdu ve öldü(2007)
eylülde 2. denememizi yaptık yine tuttu şimdi 7 haftalık hamileyim kalp atışlarınıda duydum,umarım hep böyle gider,allahım hepinize nasip etsin.:nazar::CüvCüv:

kızlar benimde ilk denememde tuttu ama 6,5 aylık 400 gr doğdu ve öldü(2007)
eylülde 2. denememizi yaptık yine tuttu şimdi 7 haftalık hamileyim kalp atışlarınıda duydum,umarım hep böyle gider,allahım hepinize nasip etsin.:nazar::CüvCüv:

canım inş bu sefer tamamına erersin...rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşşş...

bizim sebebsiz infertiliteydi geçen sene kasımda tüp bebek denedik sonuç : dış gebelik oldu ilaçla düşürttük 6 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım çok şükür rabbim isteyen hepinize bu güzel duyguları yaşatsın arkadaşlarrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

arkadaşlar gördüm kadarıyla 2009 da yapılanlar genelde hep negatif nedne acaba inşallah 2010 herkese uğurlu gelir

bizim sebebsiz infertiliteydi geçen sene kasımda tüp bebek denedik sonuç : dış gebelik oldu ilaçla düşürttük 6 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım çok şükür rabbim isteyen hepinize bu güzel duyguları yaşatsın arkadaşlarrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ne güzel bi mucizeyle karşılaşmıssınnn rabbim bizlerede nasip etsin inşşş....bu arada rabbim tamamına ermeni nasip etsinnn...kucağına aldığın günleride göstersin inşşş....

arkadaşlar gördüm kadarıyla 2009 da yapılanlar genelde hep negatif nedne acaba inşallah 2010 herkese uğurlu gelir

sevgidolu canım gerçekten genelde hep negatif sonuç varr...bide bu topiği açan arkadaş ilk kez tüp deniyecekk...hep de olumsuz olanlar yazmış geneldeee....dediğin gibi 2010 bizim yılımız olsunn...bu evlat hasreti 2010 da bitsinnn....hepimiz evlatlarımıza kavuşalım inşşş....

Back
X