Tutan tutmayan

sml kızlar bende 3kere denedim hepsi başarızısdı 4 tuttu çok şükür şimdi 6 aylık hamileyim bu zamana gelmek için çok sıkıntı çektim ama deydi herşeye çok güzel bir duygu tekmelerini hisediyorum karnımda oturup aglıyorum 7 seneden sonra kızım geliyo allahım herkese nasip etsin hep namazda dua ediyorum tüm isteyenlere wer diyorum çok zor bişey yaşayan bilir bunu nediyim allah hepinize hayırlı saglıklı evlat wersin benimkinide hayırlısıyla kucagıma almayı nasip etsin inş:Saruboceq:

4 kez denedim dördüde negatif malesefff....çok umutsuzum artık ama bişey yapmadanda olmuyor denemeye devam edicez....

sml kızlar bende 3kere denedim hepsi başarızısdı 4 tuttu çok şükür şimdi 6 aylık hamileyim bu zamana gelmek için çok sıkıntı çektim ama deydi herşeye çok güzel bir duygu tekmelerini hisediyorum karnımda oturup aglıyorum 7 seneden sonra kızım geliyo allahım herkese nasip etsin hep namazda dua ediyorum tüm isteyenlere wer diyorum çok zor bişey yaşayan bilir bunu nediyim allah hepinize hayırlı saglıklı evlat wersin benimkinide hayırlısıyla kucagıma almayı nasip etsin inş:Saruboceq:

canım tebrik erdedimm...allah kucağınada almayı nasip etsin kızını....ne güzel bi kız annesi olmakk...daha da güzeli evlat sahibi olmakkk....darısı bizlerin başınaaa...4 kez denemedennn 2.denememizde inşşşş

4 kez denedim dördüde negatif malesefff....çok umutsuzum artık ama bişey yapmadanda olmuyor denemeye devam edicez....

canım sennle aynı zamanlarda negatif sonuç almıştıkk...biliyorum zor bi durum 4 kez deneyip de 4 negatif sonuç almak...ama arkadaşım buda bizim imtihanımızzz...inşşş 5.denemendee pozitif sonuç alırsınnn......bencede yılmak yokkk yola devam edelimmm....

saol hilalcım emin olki çok dua ediyorum en kısa zamanda sizde bebeginiiz kucagınıza alırsınız hiç pes etmeyin mutlaka olcak diyin allahın izniyle olur dualarım sizlerle marolinizi yüksek tutun

kızlar bendewn sıze tavsıye karyotıp analızı yapmadıysanız yenı bı tedavıye sakım baslamayın hemen gıdıp yaptırın

İlk deneme 2008 mayıs negatif
ikinci deneme 2009 haziran pozitif

ilk denememdi şubat ayında tutmadı ve maalesef dondurulmuşlarımda yok...Bir dahada denemedim özel bir tedavi uyguluyorum kızlar Düzce de gürcistanlı bir bayana tedavi oluyorum ona gidipte hamile kalmayan hiç olmamış şimdiye kadar Tabi önce Allahın izniyle bakalım inşallah bu sefer olur

canım gürcistanlı bayan nasıl bir tedavi uyguluyor sakıncası yoksa anlatırmısın...doğal mı tıbbimi?sizde problem neydi..benimki sebepsiz infertilite....5 yıllık evliyim...inşallah rabbim tez zamanda yüzlerimizi güldürecek...

Eşim 3 yıl önce varikosel ameliyatı oldu biraz çok çok az fayda gördük.Olumsuz b3 aşılama 1 tüp bebek geçirdim.Bende kist bile yok çok şükür ama harketlilik ve sayı az .Gerçi tüp bebek doktorum bile söylemedi bize ama biraz iltihaplanmamam varmış.Bu kadın doktor zaten diplomalı bir Türkle evli Düzcede.Yani bilinçsiz değil.Eşime tedavi uyguluyor 3 ayı geride bıraktık en fazla 7 aylık bir tedavi 5 gün ara ile iğne yapıyor eşime.Tüp bebekle aynı fiyat ama helal hoş olsun sonuna kadar.Banada bi iğne yapacak 2 ay sonra Allahın izniyle ondan sonra tamam dedi.Kadın hiç spermi olmayan evet dikkat edin ameliyatla sperm arıyorlar ya bu kadın hiç spermi olmayan erkeklere bile uygulamış ve eşleri hamile şimdi kızlar...

inşallah canım emeklerin boşa çıkmaz... rabbim yuvanı çoçuklarla doldurur...öyle zor yollardan geçiyoruzki....kime nasıl inanacağımızı bilmiyoruz...inşallah sen doğru kişiyi bulmuştursun tedavide...en kısa zamanda senden güzel haberler bekliyoruz....bende 3 başarısız aşılama..1 tüp negatif 2.de iptal oldu nedeni anlaşılmadı...şimdi kendi haline bıraktım..inşallah rabbim o kapılara gitmeden kendiliğinden hamile kalmayı nasip eder...hepimize... çok zor şeyler...kimse yaşamadan bilemez..en yakınındaki olsa dahi...bizi bizden başkası anlamaz...rabbime sığınıyorum ...derdi verdiyse dermanınıda verir inşallah herkese...

rabbim bu mübarek günde yaptığımız duaları kabul eder inşallah.... RABBıM SEN VERESıN ıSTEDıĞıNı ıSTEDıĞıNE VERENSıN..SEN BıZLERıN YUVALARINADA HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR VER YARABBıM AMıNNNNNNNNNNNNNNNNNN

gülencim canım senin hamilelik nasıl gidiyor...bilmiyorum hatırlıyormusun benim 2. iptal olan tedavimde beraber başlamıştık aynı zamandı tedavilerimiz...ama rabbim bana o zaman izin vermedi...doktorumun dahi anlayamadığı bir durumda tedavim iptal olmuştu...sen güzel haberleri vermiştin...inşallah bende en kısa zamanda sizlere güzel haberler veririm...

Amin cnm inşallah..Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah...Birkaç yakın arkadaşım ve kuzenim bu bayandan olumlu sonuç alınca gitmeye karar verdim bende açıkçası canım..Dediğin gibi inşallah şifa ondan olur herşey Allahtan ama inş bu tedavi işe yararda olur artık dayanamıyorm ve bazen gücüm tükeniyor ağlamamaya söz verdim kendime en azından eşimin yanında diye ama bazen çok doluyorum...Son günlerdede öyle çok hamilelik ve bebek haberi aldımki Rabbim sabrımızı sınıyor herhalde diye düşünüyorum artık canım...Allahım hepimize tezinden en hayırlısını versin inşallah...

evet canım önemli olan hayırlısı...inanmazsın benim çevremdede o kadar hamile varki son 2 ayda kim bebek istediyse hepside hamile kaldı..emin olki sabrımızın mükafatını en kısa zamanda alacağız..bu yaşadıklarımızı da inşallah hiç yaşamamış gibi oluruz....bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda...

kızlar yaaaaaaaa bu seferde olmadı..az önce kırmızıları gördüm...öyle çok umudum vardıki...tamam bu sefer oldu diye...rabbim bu son adetim olur inşallah bir dahaki sefere hamile kalırım...inşallahhhhhhhhhh

Back
X