Ayrı kalmanız daha iyi. Bunu öğrense zaten sizinle olmak istemez. En fazla boşluğa düştüğünde, birlikte olmak istediğinde falan görüşür, ciddi bir ilişki düşünmez.son geri döndüğünde aldattım
Zaten sorunluymuş ilişkiniz, bırakın geçmişte kalsın.hayatımı zindan etti ve sürekli gidip gidip geri döndü
Aldatma sebebim tam olarak bana yaptıkları ıcındi yani bu bir açıklama muhakkak olamaz . Ancak olay daha detaylı yaniValla ilişkide tek kalıcı şey saygı diyorum..
Size acı çektiren bir insanla neden devam ediyorsunuz, Birde aldatmışsiniz sizde onu yani ilişkinizde sadakat kalmamış ki..
Bu kadar sert yazmanıza anlam veremedim. Ben çocuğum demedim yani yaptıklarını anlamam zor olmadığını söyledim . Keşke daha fikir verici yanıtlar verseydinizAdamın ki çekim değil de cinsel ihtiyaç ,seninki de alışkanlık .. birbirinizi somurmekten vazgeçin ..ayrıca "çocuğum gibi görüyorum " ne demek ya ? Anası yok mu adamın ? Sen de çok istiyorsan doğur bi tane yap analigini. . Baştan bu bozuk düşüncelerle ilişkiyi bitirmissiniz zaten .. sevgili sıfatıyla hayatına giren birinden sana çocuk olmaz ,bırak evcilik oynamayı ..bak o zaman işler yoluna girer ..
Evet ,şunu da söylemeliyim ki bu tarz ılıskı sorunlarını en cok yasayan meslek grubudur. Bunu göz önünde tutun. Yani meslekle yapılan durumları kıyaslamak çok doğru değilGercekten avukatmisiniz?
Tesekkur ederim yorumunuz için, öğrendi kendisi zaten. Yani ben biraz açık ettim diyebilirim. Kendisine bunu sordugumda ben sana bunu yapsam napardın diye basında davranıslarından kastım . Bana yaptığının bin katını ama ben hazmedemiyorum diyor.Sırf tutku ile ilişki yürümez.
Ayrı kalmanız daha iyi. Bunu öğrense zaten sizinle olmak istemez. En fazla boşluğa düştüğünde, birlikte olmak istediğinde falan görüşür, ciddi bir ilişki düşünmez.
Zaten sorunluymuş ilişkiniz, bırakın geçmişte kalsın.
Anladım ama aldatan karşıdakini aldatmaz ki, Kendini aldatmış olur..Aldatma sebebim tam olarak bana yaptıkları ıcındi yani bu bir açıklama muhakkak olamaz . Ancak olay daha detaylı yani
Söylediğiniz haliyle bu ilişkinin yürümesi çok zor. Kendinizi yıpratırsınız.Tesekkur ederim yorumunuz için, öğrendi kendisi zaten. Yani ben biraz açık ettim diyebilirim. Kendisine bunu sordugumda ben sana bunu yapsam napardın diye basında davranıslarından kastım . Bana yaptığının bin katını ama ben hazmedemiyorum diyor.
Sırf tutku yok ancak bu çok yoğun derecede mevcut. Güven karsılıklı hiç yok.
Evet kesinlikle asla mantığım almıyor ancak ne beni çekiyor bilmiyorum . Size cok katılıyorum ama elimden su an hiçbir şey gelmiyor..Anladım ama aldatan karşıdakini aldatmaz ki, Kendini aldatmış olur..
Bence hayatınızdan çıkarın kıymet bilen insanlarla devam edin hayatınıza inanın tutku aşk falan geçici nefsani duygular.
Size saygı duyucak merhametiyle sevgisiyle sarmalayan insanla birleştirin hayatınızı..
Yürümüyor zaten sadece kendimi yıpratıyorum. Hepsı bu , ben de bu durumdan çok yoruldum hemde çok..Söylediğiniz haliyle bu ilişkinin yürümesi çok zor. Kendinizi yıpratırsınız.
Bende bunu düşündüm durum sadece bundan ibaret mi diye. Hayır gorusuyoruz harıcınde de bırbımizle .hatta bana herseyını anlatır , paylasır . Genel anlamda ısmı o mu bılmıyorum ama..Fuckbady deniyor buna benim bildiğim. Sadece cinsellik var aşk falan yok.
Bana göre doğru değil ama siz böyle kabul ediyorsanız yapacak bir şey yok.
Aldatarak sanırım bunu istedim neden yaptım bilmiyorum. Bana bir kez bile iltifat etmemiş biriydi. Beni görsün diye de olabilir.. yada o kapıyı tamamen kapatmak ıcınde. Ama hala ben acı çekiyorum..O kapinin acik oldugunu karsi taraf bildikce daha cok cekersin aen bende aptalim esime napsa kapim acikti evlendik 6 ay sürdu birak baskasini bul omrunu heba etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?