Çok teşekkür ederim gercekten beni bilgilendırdıgınız ıcın. İlişkiyi nasıl kodladım kafamda kucukken bılmıyorum ama; gercekten benim kafamda hıc olmayan ve kabul gormeyen bir model biri , hıc biseyden memnun olmayan beni dinlemeyEn, benim duygularımı önemsemeyen , her daim ama bana gelen, her sorununu anlatan , bence beni kullanan biriydi özellikle de enerjimi emdi mutsuzluguyla sorunlarıyla, ama neden hala istiyorum cozemıyoeum. Sadist olduğumdan şüphe duyuyorum.Bizlerin çocukluktan itibaren oluşturduğu çeşitli kalıplar vardır. Biz buna psikolojide şemalar deriz. Özellikle ilişkiler konusunda bu şemalarımızı tetikleyen ve doğrulayan kişileri çok çekici buluruz. Bu kişi sizin kendinize ve ilişkilere dair bir ya da birden çok şemanızı tetikliyor belli ki. O yüzden kendinize çok yakın hissediyorsunuz. Size önerim psikolojik destek alarak bunun farkına varmanız olur. Şemalarımız elbette çok çabuk değişmez fakat çaba göstererek ve farkındalık kazanarak bunu dönüştürmemiz mümkün. Bilişsel-Davranışçı terapiden faydalanmanızı öneririm. Başlangıçta mutlaka bir direnç olacaktır ancak iyi bir klinik psikologla bu direnci aşabilirsiniz.