Tutmadı mı yine mi hüsran yaaa

demiştiiim di mi? hayırlı uğurlu olsun, değerin bu forumdan edindiğim bilgilere göre süpeeer,malum daha değerlerle ilgili tecrübem pek yok:) ama şimdiden hayırlı olsun diyelim.. çok sevindim, bugün herkes hamile çıktı, süper... darısı başımıza canım.. sen nerde yaptırmıştın

canım evet sen söylemiştin. darısı ve daha iyisi senin başına ben işteyim. çıkınca evde daha ayrıntılı bakıp cevap vereceğim canım morelin için çok teşekkürler. başından beri tam destek verdin hepimize

ben bir de kendime destek verebilsem.. günler geçtikçe ben bu iğnelerden fenalık geçirmeye başladım ya da ne bileyim bu ilaçların etkisiyle mi sinirlerim bozuluyor ben de bilmiyorum.. artık sabrım iğneleri kaldırmıyor, şu gonal f'i iğnesi ile yapmayı beceremedik zaten.. ilaçlar sizde de asabiyet yaptı mı? hem şişmiş gibi hissediyorum hem de patlayacak gibi.. hem de kafam karışık.. ayyyy ooffff

derviş o igneleri diken gibi düşün gülde bebişler gülü çok seviyoruz ve dikenine katlanıyoruz. onlar doğsun popolarına vuralımm tamam mı

BEBİŞ İSTİYORUZ canım tebrik ederim çok ama çok sevindim allah kucağına almayı da nasip etsin (hepimize de)

DERVİŞ cim moralini yüksek tutmaya çalış ama bu aşamalarda insan ister istemez gergin oluyor seni anlıyorum arkadaşlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…