Tutmadı mı yine mi hüsran yaaa

shoksheker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
507
6
96
İstanbul
Arkadaşlar transfer olduğum günden 3.güne kadar karında şişkinlik hassasiyet gibi belirtilerim olmuştu ama bugün 5.günüm olmasına rağmen bende adet belirtileri hariç hiçbirşey yok karnımda her zamanki adet olmadan önceki ağrılar göğsümün şişmesi ve acıması ayaklarım buz tutmadı sanırım ya bu durumda olupta hamile kalan varmı aranızda çok üstüne düşmek istemiyorum ama kolay değil yaşayan bilir çektiğimiz çileleri ...

şekercim merhaba bu kadar stres yapma tatlım herkeste bir olucak diye bişey yok kimisi hiç bişey hissetmeden hamile kalıyor kimisi hastanelerden eve gelmiyor benimde bi ara kanamalarım olmuştu sonra bütün hamilelik belirtilerim yok oldu geçen hafta dr a gittiğimde herşeyin yolunda olduğunu gördüm çok şükür bu kadar stres bebğede zararlı unutma inşallah bebişin sana sımsıkı tutunmuştur canım

inşallah canım ama açıkçası benim pek umudum kalmadı 3.günü sabah yataktan kalktığımda başım dönmüştü tam "heh tamam bu bebeğin habercisi" demiştim ama yok yok bence içimde değil yada değillerhiç mi hissetmez insan yaaa

güzelim transferin daha 5.ci günüymüş daha bir kaç hücreden uluşuyorlar nasıl hissedeceksin ki canım biraz sabır biraz inanç az kaldı hayırlı haberler alırsın inşallah allah yardımcın olsun stres yapmadan bekle lütfen test tarihini

5 günde zaten henüz belirti beklenmezki canım.ben mesela ilk defa dün 18. günümde mide bulantısı hissettim.kasık ağrısı ise adet öncesi gibi oldu yani ayırt edici olamazdı ama çok şükür pozitif oldu.inşallah seninde pozitif olur.ama sen psikolojini bozma.bebeklerine mutlu bir ortam hazırla ki onlarda tutunmak için gayrete gelsinler

canım arkadaşlarım ben belirti aramıyorum sadece adet belirtilerimi yaşadığım için tutmadığını düşünüyorum yoksa daha 5.günde hiçbirşey belli olmaz bende biliyorum ama şuan her ay yaşadığım adet belirtilerimin aynılarını birebir yaşadığım için umutsuzluğa kapıldım

dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar allah rızası için

benimde sekizinci günümm bende de adet belirtileri var maalesef.ama çok okudum burdan adet olucam sendım ama sonuç pozitif diye.. inşallah bizimkide öyledir.ama seninde dediğin gibi bende umudumu kaybetttim

canım benim inşallah bizde yazarız buradan adet olcam sandım meğer hamileymişim diye inşallah

canım benimde 6.günüm.bende de bel agrısı ve adet olacakmışım gibi agrılar var.bir de dün kasıklarıma ince sanki igne batar gibi agrılar oldu geçti.ilk denemem de son günlere dogru adet agrısı çektim gerçektende negatif sonucu aldıgım gün adet olmuştum.ben de çok korkuyorum yavaş yavaş umutlarımı kaybediyorum sanki

arkadaşlar
daha ilk denemem, yarın iğnelere başlıyorum, moralimi bozmayın yaaa:) hamilesiniz 3unuzde içime doğuyor, dejavu,aray ve shoksheker hamilesiniiiiizzzz hem de ikizlere..
şaka bir yana, ben de bu forumu ne zamandır takip ediyorum, adet belirtileri oldu ama hamileymişim diyen bir sürü insanın yazdıklarını okudum, moralinizi bozmayın erkenden, bence test gününe kadar sakin sakin içinizdeki şirin bebişlere mutlu, stressiz bir ortam hazırlayın, sakin kalın, onlar da annelerinin ne kadar sakin ve mutlu olduğunu görüp sizle kalmaya karar vereceklerdir , merak etmeyiiin..sizin desteğinize yeni başlayanların ,bizlerin çok ihtiyacı var, test sonucunuzu yazın, merak ettim buarada.. ben de panik biriyim ama nolur üzmeyin kendinizi, olumlu düşünelim olumlu olsun değil mi:) sevgiyle ve bebişlerinizle kalın:)

derviş, hiç korkma. insan o bebekleri düşününce iğne filan görmüyor gözü.
Benim de ilk mikro denemem. Şimdi trnasferimin 3. günü, beklemedeyim. Normalde ben de iğne filan yapamam, hatta ilaç bile yutamam midem bulanmadan. Ama bu tedavi süresince tüm iğnelerimi kendim yaptım menogon hariç. Hatta çatlatma iğnemi bile kendim yaptım eşimin psikolojik desteğiyle :) Hiç korkma. Tedavi işin en kolay kısmı bence. Esas bu 12 gün beklemesi çok zormuş, ben de şimdi anlıyorum.
Bende de çok az belirti var.. Arada kasıklarıma ağrı giriyor. Özellikle sağ tarafıma sanki üşüyormuş gibi ince bir ağrı giriyor. Bir de ayakta kalınca belim ağrıyor. Arada ayağa kalkınca başım dönüyor. Ama bunlar çok hafif belirtiler. Biraz da ben kendimi dinlediğim için farkına varıyorum.
Benim 3 tane embriyo yerleştirildi. İkiz istiyorum, ama öncelikle Allah'tan sağlıklı, hayırlı evlatlar diliyorum her isteyene.

dervişcim annelik o kadar kutsalki inan bu zorlu süreçte bile anlıyor insan...

bana sorarsan sen fazla buralarda takılma bu aralar çok fazla inceleyip çok şey öğrenmekte iyi değil moralini yüksek tut canım ben pek yapamadım ama sevdiğin şeylerle ve kişilerle ol...

iyi dileklerin için teşekkürler bu arada 10 ŞUBAT ta ben bildiricem size sonucu inşallah dediğin gibi olur ve hepimiz ikizlerimizin haberlerini alırız...

hoho da, sen de, hatta dejavu ve aray da hamile bence, ben hepinizin haberlerini bekliyorum, ben zaten tedavi ile ilgili ne varsa öğreniyorum sizlerden, daha başlamadan, biraz panik olduğum için her ayrıntıyı merak ediyorum ve inanın aslında sizler adına sevinmek, yazdıklarınızı okumak,merak ettiklerimi sormak, sizden cevap gelmiş mi diye bakmak insanı rahatlatıyor, çünkü bu tedaviyi, başlangıcını, bu beklemeleri,sonuçlarını yaşamayan anlayamaz.. o yüzden iyi ki varsınız... mutlu ve hayırlı haberlerinizi bekliyorum... dördünüzün de:) buarada 4x2=8 olduğuna göre 8 bebiş haberi bekliyoruum:)

ne zaman belli oluyor hoho?
shoksheker senin 10 subat degil mi?
aray senin ne zaman?
dejavu senin? ayy ben meraklandım yaaaa

evet hayatım benim 10 şubat

CANLARIM ARKADAŞLAR ADET BELİRTİSİ OLACAKTIR ELBET AĞRIDA ÇEKİCEKSİNİZ NORMAL DEĞİLMİ YILLAR SONRA İLK DEFA ADET OLMAYACAKSINIZ HEPİMİZİN MUTLAKA OLMUŞTUR BENİMDE OLDU HATTA HALA DAHA ADET ZAMANI GELDİĞİNDE AĞRILARIM ATEŞİM OLUYO Bİ NEVİ MENEPOZA GİRİYOSUNUZ KISA SÜRELİ BELİRTİ OLMASIDA ÇOK DOĞAL ŞEKERCİM CANIM 3 GÜNLÜK BEBEĞİN NESİNİ HİSSETMEYİ BEKLİYOSUN ODAHA Bİ KAN PARÇASI TATLIM Bİ GEL ŞÖYLE 2 -2.5 AYINA BAK NELER HİSSEDİYOSUN O YÜZDEN ŞİMDİDEN BU KADAR STRES BEBEĞEDE SANADA ZARARLI YANİ TUTACAĞI VARSADA STRESTEN GİDECEK YAVRU DİKKAT EDİN KENDİNİZE YAHU ÜZMEYİN MELEKLERİ YARADAN YAZDIYSA GERİSİ HİKAYE NE YAPARSAN YAP GENE TUTAR CANIM PANİK YERİNE BOL BOL DUA ET BEBİŞİN SANA SIKI SIKI TUTUNSUN CANIM BENİM klava:klava:klava::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…