tutmazsa tüp bebek ücretinin dörtte üçü geri ödeniyor

tebrik ederim canım darısı bize olsun ınş

canım toplam ne kadar ödediniz ne kadara mal oldu öğrenebilirmiyim

saol canım inşallah darısı size hep dua ediyorum sizlere..ben ferticenterda yaptırmıştım celalettin bey ozamanlar ordaydı ve dondurulmuş embriyo transferi olduğu için 1000lira transfer ücreti 500lira dondurma için vermiştik ilaçlarda çok cüzi miktardı

kizlar bu dr tam olarak hangi hastanede..jinemed kalamisa mail attim..bizde boyle bir dr yok dediler...nette adini aratiyorum hocanin..ferticenter cikiyo...su anda hangi hastanede..ve nette sitesi varmi buhastanenin?

arkadaslar evet bende gorustum dr ile...dediginiz gibi siddetli erkek faktoru olmayan; kadinda herhangi bir sorun olmayan yani hormon degerleri normal olan ve yumurtalik rezervi iyi olan hastalar icin gecerli bu uygulama...

arkadaslar evet bende gorustum dr ile...dediginiz gibi siddetli erkek faktoru olmayan; kadinda herhangi bir sorun olmayan yani hormon degerleri normal olan ve yumurtalik rezervi iyi olan hastalar icin gecerli bu uygulama...

biz bu uygulamaya uyuyoruz gitsem mi ki yaaaaaaaaaa

slm kızlar acaba pkolular buna uyuyormu bilginiz varmı eşimde sorun yok yaşımda 35 altı rezervim iyi tek sorun pko ama 4 kez denedim olurmu sizce?teli varsa verebilirseniz yada özelden atabilirseniz arayıp sormak isterim.

çok iimiş bu uygulama ben bu şartlara uyuyorum hayret ilk kez işe yarar bişeyden yararlanabiliyorum çok şaşırdım

ne zamana kadar gerliymiş bu durum arkadaşlarlar bilgisi olan varmı..nerde çalışıyor bu dr şuanda..

bu ne ya dalga geçer gibi sorunu olmayanın zaten tüp bebekte işi ne...

sebepsiz infertiliteye para iade yani çöpsüz üzüm arıyor...

arkadaşlar Dr.Celalettin Örneğin numarasını veriyorum.0532 341 39 96 bilgi almak isteyenler arayabilir.inanılmaz ilgili bir hekim.sıkılmadan sorularınızı yanıtlıyor.kafasına takılanlar arassın bence..

Aman kalsın bende başlığı okuyunca atlamıştım hemen. ne güzel daha çok şansımız var diye ama okuyunca hüsrana uğradım. keşke sebep ne olursa olsun herkes için geçerli olsaydı bu durum

arkadaşlar Dr.Celalettin Örneğin numarasını veriyorum.0532 341 39 96 bilgi almak isteyenler arayabilir.inanılmaz ilgili bir hekim.sıkılmadan sorularınızı yanıtlıyor.kafasına takılanlar arassın bence..

cnm çok saol..çok ii oldu netten bulamamıştım birşey..

rica ederim ne demek..yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..arayıp konuştunmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…