tuttugum dal kuruyor

nalanbilek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2011
288
1
68
Eskişehir
hangi işe elimi atsam ya da neye heveslensem hep hüsran. bir arkadasım aradı part time işte çalışıyordu kendisi memleketine dönecekmiş benim yerime işe girer misin dedi. akşam 4-10 arası büyük bir avm de küçük bir reyonda çalışıp ayda 650 lira alacaktım. üstelik yoğunlukta pek yoktu dersimi de çalışabilcektim ailemi zar zor ikna ettim dün biraz fiyatları filan öğrendim yarın da 4te gidip baslayacaktım.Ama?

arkadasım msj attı yarın gelmeme gerek yokmus o yer kapancakmış yarın patron avm yetkılıleriyle bir daha konusacakmıs eğer kapanmazsa yine ben çalışacakmışım felan falan

o kadar moralim bozuldu ki kredi kartı borçlarımı kapatıp düzene sokacaktım cok umutlanmıstım ihtiyacım olmasa umursamazdım nasip derdim tam Allah zor zamanımda yardımcım oldu derken böyle bir haber gerçekten cok üzdü. şuan annemlere bile söyleyemedim yarın kız tamam kesin olumsuz derse söyleyeceğim .

arkadasıma da sinir oldum. istersen baska yere senin adına form doldurayım diyor. ne demeliyim ona cevap olarak?

Son düzenleme:
bu kadar umutsuz olmayın... ortada negatif bir durum bile yok sadece belirsizlik var

sıkmayın canınızı herşeyde vardır bir hayır..Allah dermansız dert vermesin..inanın insan en dibe düştüğü durumlarda bile inancını kaybetmezse sonrasında sahip olduklarının kıymetini biliyor..ilk gebeliğimde kızımın kalbi karnımda durdu ve aldılar..aynı hafta eşim işinden ayrıldı..benim işyerinde maaş sıkıntısı vardı..ama inan bir an olsun umudumu kaybetmedim..sonuç , 6 ay sonra eşim süper bir teklif aldı , aynı hafta ben oğluşuma hamile kaldığımı öğrendim..
neyse uzun lafın kısası,umudunu ve inancını kaybetmicen..biraz silkelen ve üzülmek yerine birşeyler yap...

hemen herkese söyledim işe alındım diye dün annem söyleme milletin gözü kalır dedi ilgisi var mı bilmiyorum ama birkaç tane bizi kıskanan kadın var. gerçi nasip değilmiş bundan önce nasıl idare ediyorsam yine öyle devam edicem en olmadı yazın bir iş bulurum şuan öğrenciyken part time iş bulmak cok ama cok zor aylardır arıyorum

Kötü olmuş, sizin adınıza üzüldüm. Ama aileniz bu işi kabul ettiğine göre, eğer bu iş olmazsa da başka iş bulup onda çalışabilirsiniz belki. Hem bakarsınız onun şartları, maaşları vs. daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…