Tuttumu tutmadımı

TUTTUMU TUTMADIMI

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .

zeynep4

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
12.221
2.447
773
arkadaşlar bi anket yapmak istedim tüp bebek yaptıranlar şuan hamileyseniz bi tüp bebeğiniz varsa ankete katılırmısınız tutmayanlarda katılsın lütfenmafoldumben ilk ben katılıyım

hadi arkadaşlar bu kadar azmı tutan yani hamileler nerdesiniz huuuuuuu bana destek olun lütfenakannehir

kısssslaaarrrrrrrrrrrr tüp bebek yaptıranlar anketime geliinnnn huuuuu kimse yokmu yaaaaaa

canım ben ilk tedavim tuttu fakat düşük yaptım 2. tutmadı şu an 3 tedaviye başladım kısmetse 3 hafta sonra transferim var o zaman inşallah TUTTU kısmını tıklarım.........:sm_cool:

Anketıne katıldım canım ama bende tutmayanlardanım rabbım bu yolda kımsenın emeĞını boŞa Çıkarmasın herkese bol sans

denemedim..ama deneyen arkadaşim ilkinde tutmşutu..2 zleri oldu şimdi
4 yaşındalarrrrr...:ecrin_bebek:

canım ben ilk tedavim tuttu fakat düşük yaptım 2. tutmadı şu an 3 tedaviye başladım kısmetse 3 hafta sonra transferim var o zaman inşallah TUTTU kısmını tıklarım.........:sm_cool:

Allahım gönlüne göre versin inşaallah 3. tutar

kızlar ya içim bi şekil oldu tutmayan daha fazla offf tutanlar lütfen oy verinde bizde sevinelim moral olur

tutanlar fazla buralara takılmıyor :)) gebelik bölümünde olurlar canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…