benimde tutmadı malesef inşallah ikincide
csnım şıklar eksik bence. mesela
1. denemede tuttu
1. denemede tutmadı
2. denemede tuttu
2. denemede tutmadı bla bla bla...
şeklinde yazsaydın daha iyi bir veri alabilirdik. tutan arkadaşların kaçıncıda tutmuş mesele o. ya bi de tutması her şeyin sonu değil. mühim olan eve bebek götürmek. topik sahibi canım benim inşallah bebişine tez zamanda kavuşursun kolay gelsin bi tanemmm a.s.
teşekkür ederim canım sağol
ben sadece sonucu öğrenmek için anket yapmıştım aklımda sınırsız deneme var ama sonunda tutuyormu diye:çok üzgünüm:
canım ya. kaçıncı denemen olduğunu bilmiyorum. inşallah bundan sonraki denemeden hemen bebişini kucağına alırsın. bu bekletme süreci de insanı yıpratıyor. ama zaman geçtikçe ona da alışıyorsun. rabbim en kısa zamanda bebişine kavuştursun seniii olumunekankayizsmile
canım
birincide tutmadı
ikincide tutundular hemde hepsi üçüzlerime hamileyim şimdi
ALLAHA şükürler olsunki şuana kadar hiç bir probemde yasamadım
ilkinde rezerv azlıgım vardı kaliteli yumurtalarım olmadı ama ikincide mucizeler oldu ve RABBİM ol dedi üçüde tutundu
inşallah senin ikincinde tutunur
1.denemede boş gebelik yaşadım...
2.denememde ise hamile kaldım..3 adet embryo 3.günde transfer edildi ve 1 tanesi tuttu..darısı hepinizin başına kızlar....
hamile kalanlar pek takılmıyor buralara ondan yazamıyorlar..yoksa bebeği tutuan çok kişi var...
1.deneme tutmadi almanyada
2.denemem ikizlerim olcak insallah MAYA TÜP BEBEK MERKEZI
ALLAH herkese nasip eder insallah...
canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelikŞeniz
birincide tutmadı ikincide ikizlere hamile kaldım ama kaybettim.üçüncüde yine tutmadı.artık dördüncüye inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?