Çok kötü gerçekten. Annemde yaşamadım ama bizde de sülale tutucudur, daha dogrusu öyle geçinirler. Beni başörtülü değilim diye neredeyse o.. ilan eden, 13-14 yasımda evlerine almak istemeyen akrabalarım oldu. Kendilerinin evlatları nikahsız dost hayatı da yaşadılar, kerhaneden cıkartılan kızlar üstlerine 2. eş de getirildi-boşanmayıp susup oturdular-, eşlerinin metresleri de oldu, aileye örtülü olmayan Antalya tatillerinde diskolarda tanışılan gelinler de geldi, örtülü kızlarımız açılıp pür makyaj gezer de oldu. Tüm bunlar yaşandı da bana tavırları değişti mi? HAYIR:) "ya ben zamanında büyük konuşmuşum, insan evladına bile söz geçiremiyormuş" dediler mi hayır. Hıncını senden alıyor annen güzelim, benim anladıgım bu. Benim akrabalar da öyle çünkü evladı ne yaparsa yapsın en doğru o, en müslüman o vs.Her zaman bi açıklama bi mazaret var.Benimse kaşımı almam (24 yaşında başladım kaş almaya ya!) mesele, sen bi bak önce kızına gelinine demi? Ama kazın ayağı öyle değil işte onu yaralamamış ki yıllardır, o psikolojik tatmini ancak benle yaşıyor. Annen seninle şimdiye kadar hep o iletişimi kurmuş, başka türlü bi iletişim bilmiyor, ayrıca sen de zamanında tavizler vererek bu yolu yapmışsın. Maalesef içki şişesini saklayarak olmuyor- özellikle göz önüne koyacaksın ve böylece diyeceksin ki ben buyum işine geliyorsa!
Bu arada , dost hayatını, tatilde tanışmayı eleştiriyorum gibi anlaşılmasın ben insanların hayatına karışmam, eleştirmem sadece bakış açısını anlatmak için örnek verdim.