- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
Dedıgım gibi cok cok ozendım sana ne güzel . MasAllah . Belkı bızım eşlerimizde dine yönelir daha cok . Ama eşin madem sen korkuyorsun yalnız bırakmamalı o ayrı konu . Ama hafta bır dedın degıl mı . Cok degıl bence ya . Of tekrar iç gecırdım cok istemiştim benı de dine yönlendıren örnek bır inşam olsunGeceleri yanliz kalamam. Aksam gittiginde bile lambalar acik tv acik yatmadan bekliyorumhem yatsam bile, istemiyorum yarin birgun cocuk olur. Ihtiyacimiz olur gecenin bir yarisi evde yanliz kalmayi dogru bulmuyorum...
Aslında Ada'm İbadeti sevıyor evde ibadet edebılır ama haftada bır gıtmesi cok degılCanım yani olacak olan eşin oluncada olacak eşin can veremez canına hoş ama bu konuda eşini üzme bence allahın gücüne gider
Bencede hatta hiç birşey degil..Şahsen ben olsam iftihar duyardım eşimleAslında Ada'm İbadeti sevıyor evde ibadet edebılır ama haftada bır gıtmesi cok degıl
Haftada bir gidiyor ve gece gelmiyor bence hamile kadını evde yalnız bırakıp gönlünü etmeden gidip ibadet etmek de Rabbinin gücüne gider.Aslında Ada'm İbadeti sevıyor evde ibadet edebılır ama haftada bır gıtmesi cok degıl
Cahille tartışmayı sevmem ama Atatürk sizin gibilerin dini nasıl istismar ettiklerini görüp kapattı. Madem müslüman bir ulkeyiz peygamberimiz karısını evde bırakıp geceleri ibadet etmeye mi gitmis,yoksa sabaha kadar evinde mi ibadet yapmış. Örnek alacağınız kişileri yanlış seçerseniz yolunuz da yanlış olur.Ne derdiniz var medreseyle tekke ye ne kötülüğünü gördünüz ??
Konu sahibi bence tutumunda haklısın evde yalniz kalmak istemiyorsun geceleri ben seni anliyorum. kesin bir yandan da eşinin cemaat ile ibadet etmesine engel olmak istemiyorsundur.
ben tam olarak emin değilim ama bir hoca ya felan sor eşin cuma geceleri evde kalsın zaten cuma namazina gidiyor orada biraz kalir eve gelir belki arada bir izin verirsin ama zaten kandillerde felan da kalıyormuş. Eşinle konuş örnek ver tabiiki hepimiz Allaha emanetiz ama tedbir almamız gerekir herzaman. Allah korusun başına birsey gelir eşinin evde olmadığını duyarlarsa görürlerse her hafta her hafta hirsiz mirsiz girer eve. Allaha şükür almanya da yaşıyoruz da tekke medrese var burada güya müslüman bir devletti Türkiye Osmanlı da ama atatürk yasaklamış ne kadar acı
Cahille tartışmayı sevmem ama Atatürk sizin gibilerin dini nasıl istismar ettiklerini görüp kapattı. Madem müslüman bir ulkeyiz peygamberimiz karısını evde bırakıp geceleri ibadet etmeye mi gitmis,yoksa sabaha kadar evinde mi ibadet yapmış. Örnek alacağınız kişileri yanlış seçerseniz yolunuz da yanlış olur.
Helal olsun, neyse ki sizin gibi anlayanlar varCahille tartışmayı sevmem ama Atatürk sizin gibilerin dini nasıl istismar ettiklerini görüp kapattı. Madem müslüman bir ulkeyiz peygamberimiz karısını evde bırakıp geceleri ibadet etmeye mi gitmis,yoksa sabaha kadar evinde mi ibadet yapmış. Örnek alacağınız kişileri yanlış seçerseniz yolunuz da yanlış olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?