Tutumumda hakli miyim ?

Geceleri yanliz kalamam. Aksam gittiginde bile lambalar acik tv acik yatmadan bekliyorum hem yatsam bile, istemiyorum yarin birgun cocuk olur. Ihtiyacimiz olur gecenin bir yarisi evde yanliz kalmayi dogru bulmuyorum...
Dedıgım gibi cok cok ozendım sana ne güzel . MasAllah . Belkı bızım eşlerimizde dine yönelir daha cok . Ama eşin madem sen korkuyorsun yalnız bırakmamalı o ayrı konu . Ama hafta bır dedın degıl mı . Cok degıl bence ya . Of tekrar iç gecırdım cok istemiştim benı de dine yönlendıren örnek bır inşam olsun

Canım yani olacak olan eşin oluncada olacak eşin can veremez canına hoş ama bu konuda eşini üzme bence allahın gücüne gider
Aslında Ada'm İbadeti sevıyor evde ibadet edebılır ama haftada bır gıtmesi cok degıl

Bana çok ters bir durum içinde bulunduğunuz tüm durum. Kandilde Vs. Bile gitmesi çok saçma evde ibadet edilemiyormjymus. Gidersin akşam camiye namazını kızarsın okunan kurana katılır sohbetini dinler duanı eder gelirsin. İbadet etmek içi hamile bir kadının bırakılmasına aklım ermedi. Hem medrese ne yahu kapatıldı oralar ayrıca tekneler ve zaviyeler. I baderhane caminin bir müslüman için. Bence kesinlikle her cuma kalmasına izin vermeyin yakında haftada 1 eve gelmeye başlar. Çok istiyorsa evlenmeseymis de derviş gibi yaşasaymis

Aslında Ada'm İbadeti sevıyor evde ibadet edebılır ama haftada bır gıtmesi cok degıl
Haftada bir gidiyor ve gece gelmiyor bence hamile kadını evde yalnız bırakıp gönlünü etmeden gidip ibadet etmek de Rabbinin gücüne gider.

Bende dogrusu cok ozendim.
Allah dogru yoldan ayirmasin esinizi.
Ben sizin yerinizde olsam ne yapardim diye dusunuyorum.
Bence yollardim. Nereye gittigi belli sonucta.
Cuma gunleri katildigim sohbette evli olanlarimiz var. Mesela her cuma hanimini anlasilan toplanti yerimize birakiyor arabayla ve sonra kendiside baska bi sohbete gidiyor.
Bide bi baska katildigim sohbette hamile bi hocamiz var. Hocamiz 3 hafta snra dogum yapicak. Hamile olmak oturup sohbet dinlemeye engel degildir. Bence sizde gitseniz kadinlar sohbetine o esinizin 3 gun gittigi gunler sohbetlere.
O karninizdaki yavrunuza ne kadar guzel seyler duyurursunuz daha anne karnindayken. Allah kelamiyla buyur cocgunuz. Bebekler anne karninda ne duyarsa dogduktan snra o duydugu seye yatkin olurlarmis. Mesela anne karninda klasik muzik dinletilen cocuklar dogduktan snra klasik muzikle uykuya daldigi gozlemlenmis.

Ne derdiniz var medreseyle tekke ye ne kötülüğünü gördünüz ??
Konu sahibi bence tutumunda haklısın evde yalniz kalmak istemiyorsun geceleri ben seni anliyorum. kesin bir yandan da eşinin cemaat ile ibadet etmesine engel olmak istemiyorsundur.
ben tam olarak emin değilim ama bir hoca ya felan sor eşin cuma geceleri evde kalsın zaten cuma namazina gidiyor orada biraz kalir eve gelir belki arada bir izin verirsin ama zaten kandillerde felan da kalıyormuş. Eşinle konuş örnek ver tabiiki hepimiz Allaha emanetiz ama tedbir almamız gerekir herzaman. Allah korusun başına birsey gelir eşinin evde olmadığını duyarlarsa görürlerse her hafta her hafta hirsiz mirsiz girer eve. Allaha şükür almanya da yaşıyoruz da tekke medrese var burada güya müslüman bir devletti Türkiye Osmanlı da ama atatürk yasaklamış ne kadar acı

Cahille tartışmayı sevmem ama Atatürk sizin gibilerin dini nasıl istismar ettiklerini görüp kapattı. Madem müslüman bir ulkeyiz peygamberimiz karısını evde bırakıp geceleri ibadet etmeye mi gitmis,yoksa sabaha kadar evinde mi ibadet yapmış. Örnek alacağınız kişileri yanlış seçerseniz yolunuz da yanlış olur.

Bende sevmem

Helal olsun, neyse ki sizin gibi anlayanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…