- Konu Sahibi prensestubis
:1hug: a.s.
Gülücüğüm canımdan can biricik karıcım. Seni ve duygularını internetten okumak yanında olduğumu burdanda sana göstermek istedim. Bana kızmazsın umarım Canımdan CANIM Karıcığım. Seni çok ama çok seviyorum biricik prensesim TUĞBİŞİM.,
Zor günler geçirdik; gözlerimiz yaş dolu, dolu öğrendik bebişimizin gelemeyecek olduğunu. Heycanla beklediğimiz 12 günün sonunda yarım kaldı heyecanımız. Kendimizi nasılda hazırlamıştık. Bebek eşyaları satan mağazalarının önünden geçerken kıpır, kıpır oluyordu içimiz kendimizi tutuyorduk bir şeyler almamak için. Mobilyalarını bile beğenmiştik kız olursada, erkek olursada belliydi yatağı, komidini kaydirigubbakcemile5. Çok şanslı olacaktı çoook.
Biliyormusun hayatımda olduğun için çok şanslıyım. Küçüğüm canım benim asla kendimizi üzmeyelim. Bu kadar çok istediğimizi bebeğimizde görecek. Allahta yardım edecek dualarımızı duyacaktır.
Doğmamış bebeğimiz, Biriciğimiz.
Annen ve babanı gelemeyecek olmanla çok üzdün belki.
Biz sana kavuşmak için asla pes etmeyeceğiz. Tekrar tekrar deneyeceğiz. Her yeni güne umutla uyanıp, Ellerimizi açıp dualar edişimiz hiç bitmeyecek. Biz annenle birbirimizi öyle çok seviyoruz ki hayatımızda bir tek sen eksiksin. Her yeni güne yaşama sevinciyle uyanıyoruz. Gel kuzum, gel bebeğim bak ellerimiz kollarımız açık seni öyle bir heyecanla bekliyoruz ki çok şaşıracaksın. Annen çok üzülüyor, Ben babacıkın tutamıyorum kendimi artık annene görünmeden gizli gizli ağlamaktan çok yoruldum. Bebek resimlerine bakarken gözlerimiz dolu dolu oluyor. Biz çocukları çok seviyoruz bebeğim çoook. Gel artık nazlı bebeğim sana çok ihtiyacımız var. Üzme artık bizi. Kokuna hasret geçen günlerde çok yıpranıyoruz küçük meleğimiz. Belki bu bir sınavdır Rabbimin bir bildiği vardır. Sana kavuşabilmek için elimizden ne geliyorsa yapacağız asla yılmayacağız nazlı bebeğimiz. Sende biraz gayret et bebeğim. Önce annenin karnında sıcacık bir mekan vadediyoruz. Orda rahat rahat tekmelerini atacağın ufacık ama sıcacık bir oda. Annen seni kalbinin atışını büyüdüğünü sıcaklığını hissedecek. Bu güzel süreçte bende kulağımı yaslayıp annenin karnına doğduğunda istediklerini not alacağım. Doğum günün geldiğinde söz veriyorum büyük bir talaşla sen ve annenin yanında olacağım. Sonra hastaneden sıcacık yuvamıza gideceğiz. Seni özlemle bekleyen ve sensizlik kokan yuvamıza bir güneş gibi doğacaksın. Doğum günün bizim kutsal bayramımız olacak. Bize gelişin bizimle oluşunla yuvamız yuva olacak. Şen kahkahalarını atacağın, Gecenin bir yarısı avaz avaz bağıracağın, belki o zamanda senin ağlamanla ağlarız biz. Annende bende çok sulu gözlüyüzdür. Olsun bebeğimiz sen ağlama biz senin içinde ağlarız. Herşeyin en iyisinin senin için yapacağız. Uyumasan uyumayacağız, Mama yemesen bizde yemeyeceğiz, Bizim için çok değerli olacağın aşikar; keza bu kadar özlettikten sonra kendini hakediyorsunda nazlı bebişim. Sen ol bu zaman içinde yuvamız yuva olsun Annen Anne; Baban Baba olsun. ÇOK ŞANSLI OLACAKSIN BEBECİĞİM HADİ GEL ARTIK BİZE. MİS KOKUNDAN, PAMUK PAMUK TENİNDEN, YUMUK YUMUK ELLERİNLE DUKUNUŞLARINDAN, BİZİ EVLAT SEVGİSİNDEN MAHRUM BIRAKMA NASLI BEBEĞİM.
Babacıkın
Karıcığım belki bunları sana anlatamadım ama kafamdan geçenleri öle yazıverdim işte bana kızma olur mu prensesim.
Kızarsanda özür dilerim.klava:
Kızmassanda teşekkür ederim
Seni ÇOK SEVEN Kocişin :asigim:
İmla hataları için özür dilerim bilmiyorumkismile
Hayatımda olduğun İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM delikafadulden
keşke bu yazıyı bu saatte ve tam bebek krzine girmişken okumasaydım aglamaktan ekrana bakamıyorummm