Tutunma belirtileri neler

selam kızlar.. bugün altıncı günümü bitirmek üzereyim saat olarak.. dünden beri feci şekilde, rahatsız edici düzeyde adet sancım var. kasıklarım ağrıyor. belirtilere kafa yormamak lazım, farkındayım ama yapamıyorum işte. sanki umudum kayboldu. çektiğim sancının sonunda adet olacağımı hissediyorum:((( umarım bebeğim benimledir:((( test günüm 9 kasım... 9 kasıma kadar 9 doğuracağım bu gidişle...
hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah...

mrb benimde transferin 4.günü bugün.dun adet sancisina benzer agrilarim vardi.belim karnim agridi hep.sonra aksam üstü karnimda pitir pitir bisey atti.disardan bile gördüm resmen.sanki mrb ben geldim der gibiydi olurmu boyle bisey yaa.daha cok erken diil mi.kafam karisik

transfer gununu sayarsak bnmde 4. gunjm ilk gunden beri bel agrim kasik agrim var di ara ara ama bugunn sabah uyandigimda goguslerim berbatti ellemesigim halde sizlayip agriyordu ve aksam dan beri de gob3gimin su alt kismi hani sezeyan olunurda dikis atilan kisim varya arada adet olacagimda hissettigim sizi var kramp varr. tuvalete cok sik cikiyirum tutmadimi acaba adetmi olcam ki korkuyorim adet olmaktan

transfer gununu sayarsak bnmde 4. gunjm ilk gunden beri bel agrim kasik agrim var di ara ara ama bugunn sabah uyandigimda goguslerim berbatti ellemesigim halde sizlayip agriyordu ve aksam dan beri de gob3gimin su alt kismi hani sezeyan olunurda dikis atilan kisim varya arada adet olacagimda hissettigim sizi var kramp varr. tuvalete cok sik cikiyirum tutmadimi acaba adetmi olcam ki korkuyorim adet olmaktan
Test yaptiniz mi hamile misiniz peki kizlar

Back
X