• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tutunma kanaması olmayan ama embriyosu tutunan var mı

Ben varım 🥰 kanama bulantı baş ağrısı bel ağrısı hiç bir belirtisiz çok şükür kese ve kalp atışı duydum. Belirti kesinlikle aramayın bu süreçte. Kafanıza da takmayın.
Şu sitede baştan beri gördüğüm aklımda kalan bi sizsiniz. İnşallah hikayeniz bu kez sağlıkla ilerler ve mutlulukla sonuçlanır. Gebelerin duası kabul olurmuş ben de sizden bir dua istesem 💝🥲🙈🫂

Şu sitede baştan beri gördüğüm aklımda kalan bi sizsiniz. İnşallah hikayeniz bu kez sağlıkla ilerler ve mutlulukla sonuçlanır. Gebelerin duası kabul olurmuş ben de sizden bir dua istesem 💝🥲🙈🫂
Çok teşekkür ederim. Darısı başınıza olsun inşallah. Bu güzel günün hürmetine Rabbim sizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Dualarımdasınız inşallah. 🥰🤲🤲

Ben varım 🥰 kanama bulantı baş ağrısı bel ağrısı hiç bir belirtisiz çok şükür kese ve kalp atışı duydum. Belirti kesinlikle aramayın bu süreçte. Kafanıza da takmayın.
İçimi rahatlattınız teşekkür ederim 💞

İçimi rahatlattınız teşekkür ederim 💞
Zaten olması gereken bu içiniz rahat olsun. Hatta hiç midem bulanmıyor diye eşim hep tereddütteydi nedense hamilelik deyince aklına bulantı olması geliyor 😅 doktora söyledim dedim hocam hiç belirtim yok diye eşim sürekli strese giriyor midem bulanmıyor diye felan dedim oda kimisinin önüne ekmek kpyamazsın kimisinin önünden ekmek alamazsın bu bünye meselesi hiç takılmayın.demişti ve oda bende çok rahatladık şükür 😅 özelliklede ben rahatladım eşimin belirti arama psikolojisinden kurtuldum 😂😂

Bu son tutan embriyo transferiniz yapay siklus muydu yoksa doğal siklus mu
Doğal gibi oldu aslinda taze transferdi estrofem falan kullanmadim çok az ilaç aldim.
Kan sulandirici hap,progestan kulanmistim sadece transfer aşamasında ve transferden sonra

Back
X