Tuvalet arası mekik dokuyanlar...

Ben uygun olsa yatagı tuvalete sercem.bırde cocuk gıbı her egıldıgımde cısım gelıyo:)he bı damla çiş bile sıkışık hissettırıyo kendımı

Tuvalete gidiyorum hazırlanıyorum mesela daha iki dakika önce gitmis oluyorum yine geliyor:) uyuyana kadar zaten bes kez falan gidiyorumfur. Asırı su içiyorum bi de.

Kizlar ben hamile degilim ama acaba mi doye dusunuyorum bu konuyu gordukten sonra. Bende hic olmayan sey bi kac gundur var. Sanki hep afedersiniz idrarim varmis gibi hissediyorum gidiyorum ama cok az geliyor. Yaptiktan sonra daha tuvaletten kalkmadan yine varmis gibi geliyor ama zorlayinca 1 damla bilr gelmiyor ve tatli tatli kaşıntı varmış gibi hissediyorum icten belki iltihaplanmadir belko bunu yasayip gebe kalan vardir diye bi umut sorayim dedim:dua:
Canim seni belirtilerinidrsr yolu enfeksiyonu, doktora git

Kizlar ben hamile degilim ama acaba mi doye dusunuyorum bu konuyu gordukten sonra. Bende hic olmayan sey bi kac gundur var. Sanki hep afedersiniz idrarim varmis gibi hissediyorum gidiyorum ama cok az geliyor. Yaptiktan sonra daha tuvaletten kalkmadan yine varmis gibi geliyor ama zorlayinca 1 damla bilr gelmiyor ve tatli tatli kaşıntı varmış gibi hissediyorum icten belki iltihaplanmadir belko bunu yasayip gebe kalan vardir diye bi umut sorayim dedim:dua:

sizde enfeksiyon var idrarım varmış gbi hissi gıdıpte azıcık yapmak isterseniz bi doktora görurnun derim

tuvalete kalkıp orada uyuyakaldığım bile oldu... alışıyorsunuz ama 30 haftalık hamileyim ilk aydan beri tuvaletle içli dışlıyım :D

Hamileliğin ilk ayları ile son aylarında tuvalete sık gitmek çok normal. Benim ilk aylarda olmadı ama su son 3 aya girdim gireli tuvaletten çıkamıyorum desem yeridir :)

Aynen canım ne güzel düşük tehliken yok değilmi? Bende 12 . Haftaya gelmek için sabırsızlanıyorum düşük tehlikem ve bulantılarım bitsin diye. Sabahtandır doğru düzgün birşey yemedim simdi kendime yemek yapıyorum sırf bebişim büyüsün diye. Ahh ah annelik böyle birşeymis canım. İnşallah hepimizin hamileliği sorunsuz biter.
Yok canım çok şükür düşük tehlikem yok. Hiç bulantı vs de yaşamadım rahat bir hamilelik yaşıyorum yeme konusunda iyim :D Allah yardımcın olsun öyle yemek yiyemeyen çok hamile arkadaş var mideni boş bırakma daha da bulanmasın miden. Tarhana içi doktorum önerdi bol vitaminliymiş..

Ya kizlar Allah evlatlarinizi bagislasin size .. Bi sorum var bende bebek istiyorum 4 gun var adetime .. 15 20 dk ya bir tuvalete gidiyorum ama normal yapiyorum oyle bi iki damla degil nerden geliyor bu kadar anlamıyorum.. Umitlensen mi

ayy maşallah senin çoğu gitmiş 40 gün kalmış darısı bize :)
Aynen canım 40 gün kaldı. Heyecan var birazcık. Zaman nasıl gecti anlamadım. Daha dün keseye baktırmıstık sanki:) seninde insallah bu süreç kolay gecer. Bir an önce bebisine kavuşursun.

Ya kizlar Allah evlatlarinizi bagislasin size .. Bi sorum var bende bebek istiyorum 4 gun var adetime .. 15 20 dk ya bir tuvalete gidiyorum ama normal yapiyorum oyle bi iki damla degil nerden geliyor bu kadar anlamıyorum.. Umitlensen mi
Olabilr canım benimde öyle olmustu. Adeta iki gün kala hamile olduğumu da öğrenmiştim.

Aynen canım 40 gün kaldı. Heyecan var birazcık. Zaman nasıl gecti anlamadım. Daha dün keseye baktırmıstık sanki:) seninde insallah bu süreç kolay gecer. Bir an önce bebisine kavuşursun.
İnşallah canım sabırsızlanıyorummm. Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin bebişlerimizi alalım kucağımıza :):)

Back
X