teşekkür ederim canım çok şükür o krizi atlattım kendime geldim.ne kadar pişmanım bilsen kendimden nefret ediyorum böyle davrandığım için.dünden beri iyi kötü söylemeye başladılar çok şükür Allah ıma.çiş diyorlar koşuyoruz.dinozor varmış güya tuvalette suyu bitmiş yüzemiyormuş ona su veriyoruz.kakada da arabalar uçaklar var yapınca seviniyorlar.ama çok iyi çok şefkatli davrandım onlara.çok pişmandım ve anladım ki bu süreçte çok ama çok anlayışlı ve sabırlı olmak gerekiyor onlar daha ilk defa yaşıyorlar çünkü bunu.kimseyi de takmayacam artık ne derlerse desinler.ben ikiz büyüttüm evimi yemeğimi kendim halettim hala bana birşey yapmamışım gibi davranıyor.Allah biliyor gerisi boşCanım yaa...başkalarının dedikleri için sakın kendini üzme...adet olmuş o!
Çişini söylüyor mu??? ne olacaksa? sanki onları ilgilendiren bi durum! çocuk mutlu..ben mutlu..kime zararı varmış?
Hiç ısrar etme çocuklara...ama, güzel güzel sohbet eder gibi konuş...bak biz altımıza bez takmıyoruz...çok sıkıcı bişey...bez insanı rahatsız eder..en iyisi bizim gibi tuvalete yapmak...gibi tatlı sohbetler..ara ara.
Yani...ben böyle yaptım...sıkıldığın zaman bana haber ver dedim...ve sürekli beyni ni yıkadım heralde... :))
Bir gün bana söylemeden çıkarıp atmış...ve gidip halletmiş....bana da, sıkıldım artık bezden dedi.
Aman aman...sakın başkaları için çocuklarını azarlama bile..bende ilk çocuğumda yaptım bu hataları...ve yıllar yıllar geçmesine rağmen...VİCDAN AZABI çekerim.
Sakın,kimse çocuğuma kusur bulmasın düşüncesine kapılıp hiçbir konuda çocuğuna sert davranma canım.
.